Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan Paździoch

Pol'and'Rock Festival czyli Woodstock się skończył....

Polecane posty

Gość marawstala
To fakt, zima wstaje sie jak w środku nocy : ) i często kończy podobnie... depresja murowana .)

Gość marawstala
Nie mowie, ze muzykami sa słabymi ale to ona w tym zespole miała charyzmę : ) no i glosisko nie ustępujące gitarze, te czasy juz nie wrócą, ale mam wrażenie ze Chylinaska trochę juz siebie odnalazła bo jeszcze niedawno była nie do poznania

Gość marawstala
Z takim współczesnym graniem mi sie kojarzy, trochę gitary, trochę electro trochę melorecytacji : ) serio strzelam bo nie wiem ale sprawdze

Gość marawstala
Wlaczylam jakis kawałek zatytułowany Bombaj : ) Nie, takiej muzyki nie slucham

Gość marawstala
Wlaczylam, ale nie : ) zupełnie nie dla mnie... Kanapki z masłem i pomidorem ostatnio, ale nie malinowym : ) albo tylko ten dzisiejszy smakowal jak sfermentowany

Gość marawstala
A Ty : ) Z czym jadasz kanapki? : )

Gość marawstala
A no widzisz, ile ludzi tyle różnic : ) w biedronce można kupić dobre (pączkowanie) pomidory sliwkowe, a tak to wole te zwykle czerwone i nie miękkie

Różnie ale najczęściej z masłem (lub majonezem), żółtym serem i pomidorem albo rzodkiewką. Czasem jak mam hummus to też dodaję do kanapki zamiast masła

Gość marawstala
* paczkowane

Gość marawstala
Z humusem nie jadlam, zwykle masła roślinne wystarcza sprobuj pasty marchewkowo-paprykowej : ) w biedronce można ja kupić Pomidor z rukola jest pyszny, sama rukola tez : )

Gość marawstala
Gdybym miała ja pod nosem to częściej robilabym tam zakupy a tak to mam do wyboru pomidor taki a taki : )

Ale ja najczęściej też zaopatruje się w biedrze - te pasty widziałem kiedy szukałem tahini do hummusu:-) jutro kupię i sprawdzę czy masz rację

Gość marawstala
Moze nie będzie Ci smakowala, ale jest bardziej wyrazista niż humus,moze taki domowy byłby lepszy... Trzeba poszukać przepisów bo chyba z różnymi dodatkami tez moze być : ) a tak to pasztet sojowy trochę bardziej mi smakuje ale można po nim utyc : )

Gość marawstala
Napisz co o niej myślisz : ) jak sprobujesz Dobranoc : )

Gość gość
RealBunny 2018.08.06 marawstala dziś Dzieki Nimfetko : ) o ten film chodziło, pamiętam ze ogladalam go jak byłam mała i tak jakby rzucił cień na przyszłość : ) x O, bardzo ciekawe, co piszesz - film faktycznie jest niezwykły i bardzo trudny emocjonalnie do udźwignięcia, jeśli możesz napisać coś więcej, chętnie przeczytam x WIE KTOŚ JAKI TO FILM?