Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczonakobietka

Czy my jesteśmy parą? Nie wiem na czym stoję

Polecane posty

Gość gość
Autorka tematu dzis uprawialismy seks w pracy ale bylo super. 3 razy sie spuscil w moja dziurke Ale teraz mowi nie wie czy ze mna chce byc i unika kontaktu. Chodzilo mu tylko o seks?

Gość gość
ha ha ha ha

Gość zaskoczonakobietka
Autorka tematu dzis uprawialismy seks w pracy ale bylo super. 3 razy sie spuscil w moja dziurke Ale teraz mowi nie wie czy ze mna chce byc i unika kontaktu. Chodzilo mu tylko o seks?

Gość gość
Ty się logujesz i co z tego? Przestań się popisywać bo nie robisz na nikim wrażenia. De facto to to forum jest dla kobiet a ty próbujesz zgrywac inteligenta który jest ponad te wszystkie idiotki. Nie czujesz jakie to słabe? W*********j napić się kawy bo tobie jest potrzebna.

Gość gość
To wyobraźmy sobie sytuację odwrotna a w zasadzie kulka opcji. Facet zachowuje się poprawnie, nie maca, nie mówi o sexie, robi maślane oczy i czeka....czeka....czeka.....aż w końcu stwierdza że jest jaki jest, że seks to nic złego i nie pozwoli się tak traktować. znajduje sobie inna która jest bardziej chętna, szybko dochodzi do sexu, najpierw to tylko sex, później stwierdza że oprócz sexu fajnie się też z nią gada, a później oprócz sexu i rozmowy to można nawet rodzinę planować z taka kobietą. Po kilku latach "puszczalska" ma.juz męża i rodzinę a nasza bohaterka która szuka milosc i a nie sexu zostaje stara panna i zastanawia się dlaczego inne kogoś mają a ona nie. Opcja druga. Facet nie mówi o secxie, nie maca, jest przyzwoity i czeka ....czeka....jest romantycznie dochodzi do sexu i nagle pojawia się myśl "ale chuuuujowo" bo co tyle czasu marnowalem :)) Opcja druga wersja druga. .....jest c*****o w secie ale ona taka zakochana że nie mogę jej rzucić i tak tkwie w związku z c****jowym.sexem, nienawidzę swojego życia i się meczymy wzajemnie.

Gość gość
9:27 Uu cóż za ponizenie i riposta. Jeśli język polski stanowi dla ciebie problem i nazywasz go bełkotem to masz problem. Pozdrów tateła bo coś mu nie wyszło.

Gość gość
Dlatego wydajesz te dziwne dźwięki? Kękaszt? Do do logopedy zamiast bawić się w psykatego cynika na forum dla bab. Skoro jesteś taki mądry i wszechwiedzacy i wszystko wysmiewasz to dlaczego masz konto na kafe? Kompleksy leczysz na głupich babach leszczu?

Gość gość
Jeśli chodzi ci jedynie o tworzenie dialogów dla kabaretu to powiem Ci chłopie że scenarzysta z ciebie jak z kupy g****a. Wiedziałam że odpowiedź będzie podobna do twojej. Jestem przewidywalny. Zakompleksiony fiut ot co. Szczerość to nie chamstwo buta i cynizm.

Gość gość
Zapytaj swojego Freda ze stulejka bo ja nie wiem czy już. Słabe te twoje riposty w chuj. Żegnam bo szkoda czasu. Idź się popisuj w innych tematach.

Gość gość
Autorka zniknęła, a temat przejęli inni;) a ten ostatni wpis na pewno nie jest autorki:) ja nic innego nie napisze Ci dziewczyno, niz to Co juz tu padło - facet szuka łatwego seksu. Zabezpiecza sie tekstami, ze nic nie moze obiecać, zebys ewentualnie nie mogła miec pretensji. I ten chamski podryw - jakies teksty o seksi fotkach:O Ręka na kolanie, łapanie za tyłek?:O nie czułaś sie potraktowana jak przedmiot, bo on Cie przeciez tak potraktował:O i jeszcze chcesz analizować o co mu chodzi i czy to, co zrobił, to oznaki ze ze sobą chodzicie... Ehhh:O

bez wzgledu na to czy to prowo czy nie, zatrwazajaca liczba kobiet pozwala traktowac sie przedmiotowo, pozniej wielce zadziwiona efektami takiej zgody, rozglada sie, szuka przyczyn wszedzie dookola tylko nie w sobie

Gość zaskoczonakobietka
Wgl to temat seksu wywołałam ja jak zaczął mi gadać ze mu się podobam i itp. Zrobiłam to w sumie specjalnie bo liczyłam na to ze się spłoszy jak mu powiem ze seks wgl w grę nie wchodzi. Ale niestety się nie udało. Tak czy siak zamierzam dać sobie spokój, już wystarczająco straciłam do siebie zaufanie i szacunek.