Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Partner zazdrosny nawet o wujka!

Polecane posty

Gość gość

Hej. Zazdrość mojego partnera staje się nie do wytrzymania. Gdzie kolwiek pójdę przeprowadza wywiady gdzie byłam co robiłam o czym gadałam. Jestem dłużej w sklepie słyszę I CO KOLEJKI BYŁY. Nie mam prawie z nikim kontaktu już nie wspomnę o kontach społecznościowych ponieważ też usunęłam. Według niego to prawie z każdym już spałam z sąsiadem kolegą z każdym. Ale ostatnio przeszedł samego siebie - spotkałam swojego wujka, zapisał mi swój nr ma kartce ponieważ nie wzięłam telefonu. Po powrocie do domu musiałam się z godzinę tłumaczyć kto to jest i koniec końców nr zapisał oczywiście sobie mój partner. Na drugi dzień zaprosił wujka aby go poznać itp. Wszytstko było okey po zamknięciu się drzwi powiedziałam że skoro już ma pewność że to tylko wujek to może mi podać nr a on że nr mi nie poda bo będzie pisał a on sobie tego nie życzy. Wieczorem tego samego dnia zaczął gadać że to mój kolejny kochanek że jestem kurwą itp, wyszłam z domu bo nie mogłam już tego słuchać a on dzwoni że się pewnie pierdole. Taka sytuacja zdarza się często. Przy każdej kłótni wychodze bo nie mogę już tego słuchać. A potem głupie gadanie że ja sprowokowałam, że to moja wina a on czysty jak łza. Zawsze gada że gdybym ja nie zaczęła to by nic nie było. A ja wysłuchuje tego Wszystkiego, siedzę w domu jak w więzieniu. Nawet do siostry pojechać nie mogę bo twierdzi że będę się tam kurwić ale ciul że siostra ma męża i czwórkę dzieci. Czy jego zachowanie jest normalne czy to ja mam z głową? Nigdy go nie zdradziłam Wszystko robię jak on chce.

Gość gość
Ale ty głupia jesteś, zero honoru , szanuj sie dziewczyno!

Gość gość
Jaki psychol. I ty dajesz się tak obrażać facetowi który nie ma do ciebie szacunku? Pewnie sam się k***i na prawo i lewo :/