Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc2920

Co zrobic, żeby wrócił

Polecane posty

Gość gosc2920

A więc tak w środę zerwał ze mną chłopak, ponieważ przestał mnie kochać po prosty. Powiedział, że nie czuje juz nic, że nie ma szans, żeby było tak jak kiedyś, ze nawet nie jest mu przykro, że to koniec. Byliśmy ze soba rok wiadomo mieliśmy wzloty i upadki, ale nigdy mi nie powiedział, ze mnie nie kocha i nigdy nie powiedział, ze juz nie chce próbować, ze to koniec i już. Postanowiliśmy, a rwczej on zaproponował, żebyśmy zostali znajomymi ja na to przystanelam bo chce miec z nim kontakt. No od czw zeszlego tyg tego kontsktu nie mielismy on mówił, ze napisze, ale nie napisał dopiero wczoraj tak od slowa do slowa zaczęliśmy ze sobą pisać i on mnie przeprosił za to, ze miał sie odzywać, ale sie nie odzywał oczywiście ja zainicjowała kontakt chciałam mu dac trochę luzu, zeby zateskni, ale to i tak by nic nie dało, i ja tez nie moglam juz wytrzymać tej ciszy i wyszło jak wyszło. Teraz z nim pisze i niby wszystko spoko, ale ja mam ciagle nadzieję, ze on do mnie wroci chociaz on nie chce i to tez wiem:/ Co mam zrobić, zeby znowu mnie pokochal? Czy są jakies szanse? Przepraszam, ze tak troche chaotycznie napisane, ale mam nadzieje, ze wszysrko zrozumiecie.

Gość gość
Nie poniżaj się.

Gość gość
Wy/pier/ta/laj i zostaw chłopaka w spokoju. Najwyraźniej nie spełniłaś jego oczekiwań i nie sprawdziłaś się. Więc won!

Gość gość
Czasami najlepiej nie robić nic i dać czas chłopakowi bo jest święta zasada,"nie goń za wycofującym się" nie masz gwarancji że uczucie wróci ale zawsze istnieje taka możliwość oczywiście jak nie będziesz się narzucała.

Gość gość
Znudziłas mu się. Nie biegaj za frajerem. Nie daj się poniżać w ten sposób. Odpuść.

Gość gość
Ale ja go kocham, bo w łóżku jest niezastąpiony. I kasę ma, bogatych rodziców też a ja potrzebuję kogoś kto by za mnie wszystko płacił. Ja lubię np podróżować ale z kasą cieniutko.

Gość gosc2920
A jeśli dzisiaj to on do mnie pierwszy od rana napisał to mam mu odpisać czy udawac obojętna? Sama juz nir wiem co robic nie chce byc nachalna, ani sie narzucać:/, ale tez nie chce go zniechęcić

Gość gość
Jesteś glupsza niż ustawa przewiduje.

Gość gość
Odpusć se go ,ja jestem do wziecia ,bede ci minetki robil i ssał dzyndzla ;-) :-P