Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sarcia01

Jakie kosmetyki ze Starej Mydlarni polecacie?

Polecane posty

Gość Sarcia01

Mam do wykorzystania trochę pieniędzy w sklepie Stara Mydlarnia , a nie wiem co mogłabym kupić :))) co możecie polecić ?

Gość gość
Polecam najbardziej mydła ze SM i balsamy do ciała :) Ja miałam kilka i są fajne bo nie zostawiają na skórze nieprzyjemnego osadu, a całe szybko się wchłaniają. Używałam jeszcze kosmetyków z serii BIOaloes i super mi się sprawdził.

Gość Marta1980a
Jak mydlarnia to mydło na wagę polecam rożne zapachy pięknie zostają długo na dłoniach. U mnie goście często czują zapach mydełka już od drzwi bo roznosi się po domu. Moja mama rzuciła mi linkiem do fajnej mydlarni z zapachowymi mydełkami eko-banka.pl a poza tym mnóstwo naturalnych kosmetyków. Fajnie nie wszędzie można kupic Pozdrawiam

Gość gość
Mydełka oczywiście i płyny do kąpieli, bo pachną obłędnie, ale chyba najważniejsze jest to , że zostawiają na skórze ładny zapach na długo

Gość gość
Bomby do kąpieli i mgiełki do ciała <3 Stara Mydlarnia nigdy nie zawodzi i mają coraz większy wybór co bardzo mnie cieszy :)

Gość gość
Maseczki i glinki <3 te które samemu można rozrabiać.. są fenomenalne.. szczególnie zielona :D

Gość gość
Śmiało mogę polecić kosmetyki ze Starej Mydlarni.. ja np bardzo lubię olejki do twarzy i bomby w kształcie muffinek do kąpieli :)