Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jamensx

Popiszemy kobietki

Polecane posty

Gość Jamensx

Na różne tematy

Gość gość
Tu nie ma kobiet

Gość J ola
Jeśli nie wulgarnie tp mozemy popisać. Kiedyś na czacie pisałam z jedmym takim o erotyce ale potrm zaczął... W pewnym momencie dalsze pisanie z nim zrobiło się po prostu niesmaczne. A szkoda, bo podnieciłam się wcześniej.

Gość gość
To napisz na: pas-jan@o2.pl

Gość J ola
Mogłam się spodziewać że to znowu ty, nudziarzu z małym pindolkiem :P

Gość Jamensx
Cześć Jola

Gość Jamensx
To o czym popiszemy lubisz seks jak i w jakich pozycjach

Gość gość
No nie sądzę żebyśmy się znali - to pierwsza ewentualność, a druga to taka że to podszyw a nie Jola.

Gość J ola
Jamensx dziś To o czym popiszemy lubisz seks jak i w jakich pozycjach X Tak naprawdę to jeszcze tego nie robiłam. Jestem dziewicą. Ale za to uwielbiam sobie wyobrażać mój pierwszy raz. Lubię takie prawdziwe fantazje, z bólem, a nie tylko słodkie kiziu-miziu. Chciałbyś mi przerwać błonę? Wyobraź sobie jak leżysz nagi na mym równie nagim ciele, jak zaglądasz mi z bliska w lekko zlęknione oczy, jak poniżej ujmujesz w palce swego twardego członka i naprowadzasz we właściwe miejsce. Widzisz jak krzywię boleśnie twarz gdy napierasz. Powtqrzam szeptem, że boli ale Ty nie przestajesz pchać. Nakrywasz mi usta dłonią, gdy pisk rozdziera mi gardło. W następnej sekundzie jesteś już pogrążony we mnie na całą długość swej męskości. Właśnie straciłam dziewictwo. Ale to nie koniec. Zaczynasz poruszać się we mnie w przód i w tył. Przy każdym ruchu zaciskam z bólu powieki. Tak strasznie boli, a jednocześnie odczuwam taką przyjemność między nogami jakiej jeszcze w życiu nie czułam. Każde Twoje pchnięcie to dla mnie nowy ból i nowa fala rozkoszy. W pewnym momencie zaczynasz przyśpieszac ruchy wyzwalając jęk z mego gardła wż wreszcie szczytujesz w mym wnętrzu wciskając czlonka najgłębiej jak się da. Wreszcie opadasz zdyszany na mnie. Ja też dyszę. Nasze gorące usta splatają się w pocałunku. Czuję jak językiem zwiedzasz mi podniebienie. Nie mam żadnego doświadczenia w tych sprawach ale podoba mi się to co ze mną robisz. Wreszcie podnosisz się spomiędzy mych nóg. Patrzysz na spływającą z cipki spermę wraz z krwią. Mam całe uda wymazane czerwienią. Boli mni

Gość gość
Ale si ę wysiliłaś! Ctrl C/Ctrl V

Gość J ola
Napisałam to. Jeśli zarzucasz mi kłamstwo to podaj sttonę z której to rzekomo skopiowałam. Nie znajdziesz takiej. Zeby Ci to udowodnić mogę napisać dowolną fantazję o dowolnej tematyce. Podaje temat. Dolowny. Podaj co mam napisać a napiszę z pikantnymi szczegółami.

Gość gość
Seks w męskiej toalecie..