Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poleci ktoś jakieś soczewki

Polecane posty

Gość gość

jednodniowe. Takie które dobrze nawilżają oko, nie ma uczucia suchości i są wygodne?

Gość gość
Jeżeli chodzi o soczewki to jak dla mnie niekwestionowanym numerem w tym przypadku jest www.Optyk.Lublin.pl - zawsze stamtąd je biore.

Gość gość
Ja mam miesięczne, zdejmowane na noc. Z SofLens. Mogę w nich pracować 12 godzin i nie odczuwam dyskomfortu. Miałam też Horien. Dla mnie też dobre. Jednodniowe u mnie nie sprawdziły się. Zakładałam koło 5 rano a o 12 już czułam piasek w oczach. Każde oczy są inne. U jednych sprawdzą się jednodniowe, u innych miesięczne. Ja dostałam jednodniowe w czasie kontroli. Dostałam zapas na tydzień.

Gość Martynaxx
Każdy z nas, prędzej czy później będzie musiał nawiązać współpracę ze specjalistą jakim jest optyk. Ich usługi są szeroko dostępne, a jakość jest o lepsza niż kiedyś. Popyt na usługi optyka zależy od wieku czy płci. Młodzi ludzie zdecydują się na soczewki, co łączy się nowoczesnością i precyzją w ich użytkowaniu. Starsi pozostają przy standardowych, starych okularach.http://blueheaven.pl/polecani-optycy-w-warszawie/

Bardzo polecam soczewki marki Acuvue. Osobiście testowałam już wiele firm produkujących soczewki, ale żadne z nich nie były tak dobre, jak soczewki Acuvue. Jeżeli szukasz solidnych, wytrzymałych i wygodnych soczewek, wybierz firmę Acuvue. Zerknij koniecznie na Ich stronkę, jest tu też wiele ciekawych informacji: https://www.acuvue.pl/zdrowie-oczu/astygmatyzm

Gość gość
Polecam zerknąć na www.Optyk.Lublin.pl profesjonalna obsługa i szeroki wybór, zresztą ogólnie salony optyczne Wrzos są bardzo chwalone.

Gość gość
Alcon używam od kilku lat świetne