Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwuje mnie kobieta od xxxxxx

Polecane posty

Gość gość

Obojętnie na jaki temat wchodzę to wszędzie ta babka od xxxxx. Oczywiście wszytko wie najlepiej , wszystkich poucza. Czy tylko mnie drażni ta osoba ?

Gość gość
Ale o kim mówisz? Taki ma nick?

Gość gość
Ta babka robi cos takiego "Obojętnie na jaki temat wchodzę to wszędzie ta babka od xxxxx. Oczywiście wszytko wie najlepiej , wszystkich poucza. Czy tylko mnie drażni ta osoba ?" x i jej komentarz Czy tylko mnie tak drażni ta kobieta ?

Gość gość
Ja też tak robię nieraz:D widzę też komentarze z X i V,które nie są moje, więc mylisz się jeśli myślisz, ze tylko jedna osoba tak robi.

Gość gość
autorko nie przezywaj tak bo gaci nie dopierzesz. co trzeba miec we lbie zeby wpisy na forum tak spedzaly sen z powiek

Gość gość
No masz racje nie moge przez to spać :)

Gość gość
xxxx oddziela cytowany post od odpowiedzi skoro nie można robić odstępów. czym się tu wkurzać??

Gość gość
Ja stawiam x ( jeden) i zauwazylam ze wiele osob tak robi

Gość gość
Jakim trepem trzeba być by myśleć, że tak pisze jedna osoba

Gość gość
O, ja tak robię. A co konkretnie Cię we mnie wkurza? Jakiś konkretny post wklej, a najlepiej kilka, zobaczymy czy to moje.

Gość gość
Chyba nie ma na tym forum osoby, która by tak kiedyś nie zapostowała. Trzeba być durnym by z tego powodu zakładać osobny wątek i jeszcze spinać poślady

Gość gość
Ta babka od xxx często pisze o pieniądzach , śmieje sie osób biedniejszych . Ma bardzo charakterystyczny styl pisania .

Gość gość
I to jest na prawdę powód by podnosić to na forum :/ Ludzie to już problemów nie mają

Gość gość
Autorko ty tu siedzisz cały dzień, ze wszędzie ją widzisz? Ja nic takiego nie wypatrzyłam.

Gość gość
Daj cytat lub linka do postów bo chyba nikt nie wie o kogo ci chodzi.

Gość gość
Autorka juz sama nie wie o kogo chodzi, bo wyszło na to, ze wiele osób tak robi, a przygłup myślał, ze jedna:D:D:D

Gość gość
Ha ha ha ha, aż mnie przytkało he he. Ale muł z autorki. gość dziś Dokładnie. Kiedyś odstępy wchodziły, teraz nie. Jak chcesz odpowiedzieć dwóm osobom, to też wstawiasz iksy, po co pisać 15 postów jak można jeden? No cóż. Dowiedziałam się, że wszystkie posty z "x" są moje. Twoje też są moje... :D:D:D:D

Gość gość
nawet twoje są moje x i tamtej pani też xx i tego pana xxx a teraz wyśmieję biednych xxxx a potem bogatych xxxxx a potem autorkę z manią prześladowczą

Gość gość
Ale to ja je wszystkie pisałam, na złość autorce, bo wiem, że ich szuka we wszystkich tematach całe dnie. To ja ja piszę, żeby się wkurzała, bo ja jestem najmądrzejsza i bedę ją do końca jej życia pouczać. Ja Agent XXX

Gość gość
A co ty autorko, słabej doopy jesteś ,że ci nerwy i zwieracze puszczają z powodu iksów? :D

Gość gość
ale beka to ja tajemniczy X lecę do ciebie światłowodem XD

Gość gość
gość dziś Ta babka od xxx często pisze o pieniądzach , śmieje sie osób biedniejszych . Ma bardzo charakterystyczny styl pisania . XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX O mnie piszesz, biedoto?

Gość gość
Obojętnie na jaki temat wchodzę to wszędzie ta babka od xxxxx. Oczywiście wszytko wie najlepiej , wszystkich poucza. Czy tylko mnie drażni ta osoba ? xxxxx to o mnie pisze, o mnie to ja na nią czatuję w każdym temacie od rana do nocy 7 dni w tygodniu

Gość gość
Obojętnie na jaki temat wchodzę to wszędzie ta babka od xxxxx. Oczywiście wszytko wie najlepiej , wszystkich poucza. Czy tylko mnie drażni ta osoba ? xxxxx to o mnie pisze, o mnie to ja na nią czatuję w każdym temacie od rana do nocy 7 dni w tygodniu xxxx nawet w klopie i przez sen do niej piszę

Gość gość
Tak piszę i piszę do ciebie- poznajmy się bliżej laleczko

Gość gość
xxx to bierz leki na nerwy XD XXX

Gość gość
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx gardzę biednymi

Gość gość
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx gardzę biednymi lapka.gif xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ja też

Gość gość
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx gardzę biednymi lapka.gif xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ja też xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxja nie, ale chciałem was zacytować razem z iksami :D