Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moglabym pokochac faceta rozwiązłego

Polecane posty

Gość gość

Dziwie sie dziewczynom.Ja takiego od razu skreślam.Jak mozna zakochac sie w kims kto seks traktuje jak chleb powszedni?Wiadomo,ze wierny nie bedzie.

Gość gość
Jak można się zakochać facecie który nie jest prawiczkiem?

Gość gość
A nieprawiczek będzie wierny?

Gość gość
ale gupi wpis przeciez nie ma regulzwi aż sie z cnotka niedymką, kobieta po co ci gość

Gość gość
Nie mowie o prawiczku ale takim ,ktory szanuje swoje cialo i nie idzie bo ktos go namowil,albo ma okazje i chce to skorzysta.Ktos kto ma przygody odpada .Nie jestem cnotką-mialam chlopaka, jestem namietna, bez kompleksow.

Gość gość
wlasnie ze masz kompleksy!!! jestes bojaca sie porownan laska ktura nie zna zycia

Gość gość
Tyle, że nieprawiczek nie szanuje własnego ciała, bo nie zachował prawictwa dla tej jedynej.

Gość gość
Jakby się szanował to by był prawiczkiem

Gość gość
Nie chodzi o porownania,bo wiem ze cialo mam swietne i malo ktora mi dorownuje.W lozku tez nie jestem zla, jestem otwarta, namietna, zawsze bylam chwalona. Po co mi facet który jest niewyzyty?Zeby mnie zdradzał, bo bedzie mu mało albo bedzie mial tak ze bedzie potrzebowal urozmaicen ? raz blondynka, raz brunetka, 40 latka, 15 latka, dojrzala matka? Jesli ktos lekko do tego podchodzi to nie bedzie tylko mi oddany.

Gość gość
Ciało masz wychudzone jak u gimnazjalistki

Gość gość
Do ciebie by pasował rozwiązły facet, bo sama nie szanujesz własnego ciała.

Gość gość
hah kompleksy sie klaniaja jak byc cie zdradzal tzn ze za dobra nie jestes

Gość gość
pozatym takie gadanie ze jestes ladna to wiesz ile warte facet ladnej nie zdradzi nawet jakby mial 3 kobiety dziennie, chyba ze jestes juz kolo 30stki albo po

Gość gość
Widzialam po znajomych ze faceto nie mozna ufac. a ja jestem zawsze soba,nie kalkuluje i wszyscy mowia ze jestem bardzo pewna siebie. Naiwnoscia jest myslec ze facet bedzie wierny.Ile moze byc?miesiac,pol roku ,rok? U mnie w rodzinie od strony ojca sa sami d****arze i zdradzaja od samego poczatku a kilku z nich ma naprawde dziewczyny i zadbane ,atrakcyjnee i z pazurem o ktorych wiadomo ze to lubia i sa dobre.Meska natura taka jest ze nawet majac wszystko poleca do innej

Gość gość
Ladnej nie zdradzi? ile ty masz lat ze w to wierzysz,bo ja 25 i wiem,ze zdradzi

Gość gość
facetom*

Gość gość
Zdradzi tylko nieprawiczek

Gość gość
a ja szukam takiej co lubi grupowy

Gość gość
Ja szukam dziewicy bo tylko taka się szanuje

Gość gość
A ja się zgadzam z autorką. Gardzę facetami którzy mają przygody i potrafią uprawiać seks bez zobowiązań. Tacy faceci nie są zdolni do miłości. Kobiety to dla nich zabawki do rozładowania się. Ohyda. Nie wierzę że taki facet pokocha szczerze jakąś kobietę, skoro inne traktuje jak worki na sperme, jedno wyklucza drugie.

Gość gość
A ja się zgadzam z autorką. Gardzę facetami którzy mają przygody i potrafią uprawiać seks bez zobowiązań. x xkobiety tez tak potrafia czesciej niz my

Gość gość
Ach dzieciaki mentalne. Zycie pisze rozne scenariusze, tzw "ruch/acz" moze sie okazac najlepszym partnerem na dobre i na zle,wiwrnym i lojalnym bo wreszcie poznal smak milosci i jednosci dusz,a prawiczek lub taki co seks uprawia tylko w zwiazakach moze sie okazac zimnym duupkien bez uczuc, bez empatii, nielojalny, "bo przeciez zdrada fizyczna to nie zdrada, kocha tylko te jedna jedyna, a ze por/ucha inne bez emocji w trakcie malzenstwa lub wieloletniego zwiazku to nic zlego". Zakladac sobie ze sie to zrobi na pewno albo nigdy to mozna, dopoki sie nam to nie przytrafi.

Gość gość
21:45 Kolejna naiwna... szkoda słów. Mozna byc starszym a i tak miec siano we lbie co widac po tym wpisie

Gość gość
bzdury, ci tzw ruch+acze okazuja sie najwarosciowszymi ludzmiami

Gość gość
22.16 - W swoich oczach na pewno...

Gość gość
Mężczyzna, który miał przede mną wiele kobiet i jeszcze się tym głośno chwali, jest odrzucający. Nie wiem, jak bardzo mógłby być przystojny, jak pięknymi słowami do mnie mówić - nie, i koniec. Są rzeczy, o których lepiej jest nie mówić głośno lub je mądrze przemilczać, a tekst typu: "Wiesz, przed Tobą miałem kilkadziesiąt dziewczyn, ale już sam nie wiem, ile..." całkowicie zamknąłby dalszy temat. Ktoś taki jawi mi się jako człowiek, który ma problem z uczuciami, boi się odpowiedzialności, wierności, lojalności, jest egoistą, albo miał trudne dzieciństwo lub związek, który wypruł go z uczuć i teraz przestał stawiać na nie, a bierze sam seks. Ja nie szukam kogoś takiego. Można nie mieć szczęścia w miłości lub być zdradzanym, ale jeśli ktoś potem szuka zemsty w postaci traktowania innych, jak najgorszą, bezuczuciową rzecz, jest dla mnie skreślony. Tacy sami sobie wyrządzają najwięcej krzywdy, ponieważ muszą zdawać sobie sprawę z tego, iż nikt o nich poważnie nigdy nie pomyśli, chyba, że trafi swój na swego, hm..

Gość gość
Bzdura bzdura bzdura... najgors sa prawiczkowie oni potem zdradzaja ktos kto mial 50 kobiet bedzie dobrym mezem

Gość gość
22.22 - Taki powinien szukać kobiety co miała 50 mężczyzn. Nie będą się zdradzać, a i doświadczeniami się wymienią....

Gość gość
A ja gardzę kobietami które uprawiały seks w związku i nie zachowały dziewictwa dla prawiczka. Czym się taka różni od dupodajki z klubu niczym to samo osyfiona, obspermiona, dotykana przez zboczeńców.

Gość gość
coraz młodsi faceci są coraz gorsi tzn. coraz łatwiejsi i szukają ciągle nowej doopy, ważne, żeby zaliczyć i się pochwalić