Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola978

Spóźniająca się miesiączka 17 dni

Polecane posty

Gość Ola978

Cześć, pierwszy raz pisze na takim forum. A wiec miesiączkę zazwyczaj mam regularną, czasem spóźni się o 2 dni natomiast teraz powinnam dostać miesiączkę 21lipca do dziś jej nie mam czyli 17 dni. Często miałam bóle jak na zbliżająca się miesiaczke ale jej nie ma. Piersi zrobiły się bardzo wrażliwe na dotyk (bolą) i żyły bardziej się pojawiły do tego troszkę urosły. 14 dni po spodziewanej miesiączce raz poleciała mi krew na majtki i na tym się skończyło. Dodam ze ok miesiąc temu wyjechałam za granice do pracy i pierwszy raz pracuje przez noc a w dzień śpię. Test zrobię dopiero 19sierpnia jak będę w Polsce, tutaj niestety nie mam gdzie kupić testu. Chciałam się dowiedzieć czy ktoś miał podobnie ?

Gość gość
To gdzie ty jesteś że testów tam nie mają? Na Antarktydzie?

Gość Ola978
Myśle ze to mało ważne gdzie, wstajac po godzinie 16 przez prace nie mam czasu żeby jechać do innego miasta. Wole w tym czasie przygotować się do pracy i zjeść. Również nie widzę problemu żeby zaczekać tak jak pisałam do 19 sierpnia. Oczekiwałam ze może ktoś kiedyś miał również podobna sytuacje.

Gość gość
Jak widać nikt nie miał. Nie ma się nad czym zastanawiać. Takie objawy mogą wskazywać na różne przyczyny więc pozostaje ci tylko czekać do testu albo od razu do wizyty u ginekologa.