Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie i Panie , pomożecie? Post w skrócie i na temat :)

Polecane posty

Gość gość

Ja i poznany kolega : 1. Zaczęło się od kilku drinków w pubie, długiej rozmowie i siedzeniu podczas, którego obejmował mnie , chciał mnie pocałować po długiej rozmowie ,ale nie chciałam i poszłam do domu. Spodobałam mu się. 2. Po miesiącu odezwałam się , bo on nie wiedział jak się nazywam. Zaproponowalam spotkanie , cieszył się tak bardzo, po kilku dniach odmówił i był bardzo smutny przez to, że musi pilnie wyjechac. Nieźle flirtowalismy pisząc do siebie, był bardzo zainteresowany ,proponował żebym do niego przyszła następnym razem ,obiecywał, że to bedzie kulturalne spotkanie . Ale odmówiłam. Wiedziałam że skończyłoby się na seksie. Nie chciałam tak szybko i to do jego domu. 3. Później sama go zaprosiłam do znajomych na miasto miał być ale coś ważnego mu wypadło (to było naprawdę ważne) przepraszał i mówił że bardzo chciał . 4 . Za kilka dni napisał czy wpadnę na miasto tym razem ja miałam trochę problemy i nie mogłam , musiałam odmówić . 5. Kolejny raz ja zaproponowalam i niestety on nie mogl (problemy zdrowotne bliskiej mu osoby) 6. Już nie pisze do mnie . Nie odpisuje . Nie wiem co zrobić bo już tak nie piszemy ze sobą jak na początku nie ma tego flirtu i szkoda mi takiej relacji fajnej .JAK TO URATOWAC PANOWIE? Pomożecie swoim okiem :) PROSZĘ ,PROSZĘ

Gość gość
jakby był sex to już byście sobie czas znależli na spotkania następne .