Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bóle w pachwinach 3 trymestr

Polecane posty

Gość gość

Witam, Do lekarza idę dopiero w piątek. Czy miała któraś z Was bóle w pachwinach tak jakby początek zakwasów? To nie zakwasy, wysiłek raczej nie ma znaczenia bo gdy dużo odpoczywam to też potrafi boleć. Czasami też boli kość łonowa. Czytałam że może coś że spojeniem łonowym być. To jest 29 tydzień. Jak było u Was?

Gość gość
To normalne, zdarza sie niestety. U mnie w pierwszej ciazy nie, w drugiej tak, bardzo bolalo, chodzilam jak kaczka, siadalam jakbym miala tysiac hemoroidow, w trzeciej ciazy dopiero oatatnie trzy tygodnie boli mnie spojenie lonowe. Znow chod kaczki niestety. Bywa. To boli tak jakby ci ktos nakopal w krocze :(. Ciagnie miesnie, az po uda, kosci bola strasznie. Im blizej rozwiazania tym bardziej boli :(

Gość gość
Czasami taki pachwinowy ból moze oznaczać początek zakrzepicy. Jeśli nic więcej z objawów ci nie dojdzie do piątku to spokojnie. Uwazaj na gorączkę zwłaszcza miejscowa w miejscu bólu zasinienie lub zaczerwienienie oraz nienaturalne opuchlizny. Jeśli nic takiego się nie pojawi to spokojnie