Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuję porady osoby wierzącej

Polecane posty

Gość czerwonamiska
Wydaje mi się, że modlitwą nie da się narobić szkody, ale to on musi chcieć się zmienić. Módl się do Świętej Rity ona pomaga przy sprawach beznadziejnych.

Gość gość
Ciekawość to pierwszy stopień do piekła haha. Co za różnica co się dzieje.

Gość gość
11:08 ciekawość to pierwszy stopień do zdobywania wiedzy i wykształcenia

Gość gość
Mąż mnie kompletnie nie szanuje. Nikogo nie szanuje. Nie zawsze tak było. Najgorsze że z dnia na dzień jest coraz gorszy. Szkoda mi synka

Gość gość
Ciekawość świata tak. W temacie dla osób wierzących, wydało mi się zabawne to powiedzenie ;)

Gość gość
Do Autorki: albo lubisz się użalać, albo ściemniasz, albo nie czytasz kompletnie tego, co tu ludzie napisali. Tak mi się dowcip przypomniał o Bogu, człowieku i powodzi. Przeczytaj, może zobaczysz podobieństwo, wrócisz i przeczytasz wpisy jeszcze raz.

Gość gość
To co dostajemy od naszych bliskich, jest niczym innym jak zwrotną informacją tego, co czujemy same do siebie - cytat za Elżbietą Krzyżaniak-Smolińską. W temacie "mąż mnie nie szanuje".

Gość gość
Odradzam dla twojego dobra. Nie bez powodu jest zasada która mówi że w czasie egzorcyzmow obecny może być tylko egzorcysta i osoby czystej i głębokiej wiary. Reszta ludzi jest zbyt słaba. Nawet ksiądz nie może być zwyczajnym księdzem tylko egzorcysta. To są spwary które są niebezpieczne dla zwykłego człowieka, niezrozumiane i niejasne dla nas. Poza tym opetanie to ostanie stadium, bardzo rzadkie i widoczne. Widzialbys że z mężem jest coś nie tak. Jeśli podejrzewasz interwencję szatana w wasze życie to bardziej prawdopodobne że to jest zwykle kuszenie i nekanie. Tego doświadcza każdy człowiek. To są właśnie irracjonalne nerwy, złość, depresję, myśli samobójcze nie wiadomo skąd. itp. Módl się do michala archaniola o obronę przed złem oraz do Matki Boskiej poprzez różaniec św. Każdy kto jest pod jej ochrona i modli się poprzez różaniec jest bezpieczny. Tyko że ty sama malo zdzialasz. Musisz męża przekonać żeby zaczął się modlić.

Gość gość
Tez polecam modlitwe do Sw Tadeusza.. To takie bezpieczne radzenie sobie z problemami. A moze ktos inny Ci przeznaczony, lepszy i kochajacy.. ?? Jesli chcesz ratowac to malzenstwo, to zwyczajnie poszukaj jakies poradnictwo katolickie.