Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myjecie się tylko rano?

Polecane posty

Gość gość

W jakimś wątku przeczytałam że wystarczy prysznic rano. I jestem w szoku :) serio myjecie się tylko rano, a wieczorem nie? Kiedy bierzecie prysznic?

Gość gość
ja się w ogóle rano nie myję, tylko wieczorem.

Gość gość
jak nie ma upałów to wystarczy raz dziennie, skóra sie mniej starzeje, w wodzie masz chlor i inne góówna, a pozniej narzekaj, że jestes pomarszczona jak mops :D🖐️ A po co sie kąpać na noc? Co niby? Wychodze gdzies miedzy ludzi? :D Rano, to rano, człowiek dzień zaczyna i to ma sens na start, a w nocy to sie śpi, a nie lachy ciągnie :D

Gość gość
Autorka tematu ja podmywam tylko c**e nic wiecej i tydzien wosy nie uzywam bo nie lubie a tam najbardziej smierdzi jak sledz w occie czasami jak mi sie nie chce psikam na dole perfumy ale i tak jedzie jak zdechly szczor wlosow nie golilam od urodzenia moze od nich capie

Gość gość
gość dziś Wldaz że samotny prawik. Wieczorem się trzeba myć bo jak pójdziesz do łóżka do zony/męża spocony i brudny spać? Obrzydliwe

Gość gość
gość dziś gość dziś Wldaz że samotny prawik. Wieczorem się trzeba myć bo jak pójdziesz do łóżka do zony/męża spocony i brudny spać? Obrzydliwe x sama jestes obrzydliwa :D ja mam takiego partnera, ktory tez sie myje tylko rano..to wy jakies sztuczne problemy robicie :D

Gość gość
ja się kąpie jakoś raz na tydzień bo mi się więcej nie che. I tak wychodzę z domu tylko po zakupy a w sklepie pani sprzedawczyni przez ladę ode mnie chyba smrodu nie czuje, a nawet jeśli to co to jej przeszkadza skoro tylko chwilę tam jestem i aż tak mocno ode mnie na pewno nie śmierdzi żeby to był problem

Gość gość
teraz jak jest ciepło to kąpię się prawie codziennie w ciągu dnia, tak koło 17, ale jak jest chłodno to rzadko bo nie lubię zimnej wody, a w zimę jak są mrozy to w ogóle się nie kąpię, zresztą rzeka często wtedy zamarza to nawet nie ma gdzie

Gość gość
Lubie żółty ser i musze sie myć ze 3x dziennie a raczej jajka i gale bo czuje ze se serem mi z majek zajeżdza:-P :-D

Gość gość
ja uszy myje raz na 3 miesiace, pachy to zalezy jak zimno to raz na tydzien, lubie miec ser pod napletem, bo lubie sie nim bawic i lepić kólki gdy sram i mi sie nudzi.