Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mieszkałam z trojgiem dzieci na 50 m2 i g****o wam do tego

Polecane posty

Gość gość

kilka lat temu pisałam ze mieszkam na 50 m i dwóch pokojach z dwojgiem dzieci .. w miedzy czasie wpadka i było nas pięcioro na 2 pokojach ... budowalismy dom bez kredytów , trwało to 5 lat . Pisąłyscie ze patologia , ze ciasno srasno itd . Teraz mam dom 200 m bez kredytu a wy co / g****o w blokoiwsku siedzicie .....

Gość gość
Wolałabym mieć kredyt na 30 lat niż choć pół roku się cisnąć jak świnie w chlewie. Ale co kto lubi :D

Gość gośćkupa34
Mieszkam w pokoju na piętrze u teściowej i gówno wam do tego!!!!!

Gość gość
jesteś dzieciorobem

Gość gość
A ty idiotą !!!

Gość gość
Kurwa płodzi sie takie na potęgę i wydaje cielaki na świat i jeszcze dumne z tego ile dziatwy w chałupie chowa. A rypnij se jeszcze kolejna trójeczke i pochwal sie na kafe swoim wątpliwym szczęściem. Nie wiem kto miałby ci gratulować - chyba tylko podobne do ciebie amatorki wrzaskunow biegających po domu.

Gość gość
15:37 Coż ci poradze że jestes bezpłodna i z tej żałości odgrywasz sie na kafe. Kup sobie wibrator może on cię zapłodni ha ha .

Gość gość
Ja jestem dzieckiem, które mieszkało z rodzicami i rodzeństwem na takim metrazu, fajne to nie było.

Gość gość
15.44 Na jakim matrazu?? 200m. Bo na takim metrażu autorka teraz mieszka.

Gość gość
Moja sąsiadka na 47 m mieszkała z mężem i 4 dzieci. Nie da rady? A jednak.... I wychowała wszystkich na porządnych pracowitych ludzi . Wiem, bo najmłodsze ma dzis 34 lata.

Gość gość
Chwalisz się czy żalisz, bo nie wiem po co jest ten temat?

Gość gość
A ja przed ślubem i rok po ślubie mieszkałam z mężem w kawalerce, potem przeprowadziliśmy się do domu 150m2 mieszkalnego i 2 naszych dzieci urodziła się i wróciła do domu, każde dostało swój pokój, od początku super warunki. Mamy kredyt, ale płacimy 870zł miesięcznie, moja siostra ma mieszkanie własnościowe w warszawie bez kredytu i tyle czynszu płaci także kto co woli. Ja wolałam od początku mieszkać na dużym metrażu.

Gość gość
U kafeterianek najwazniesze są metry i kredyt . Zastaw się a postaw się .Przecież można skromniej i bez kredytow. No ale każdy widzi to inaczej . Ja wolałabym tak jak autorka.

Gość gość
Mamy kredyt, ale płacimy 870zł miesięcznie x To gdzie ten dom z ratą za dom 150m2 w takiej wysokości?

Gość gość
Chyba w pierdziszewie dolnym, albo raty na 100 lat :-)