Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wamy tez faceci wmawiają ze jesteście nienormalne bo

Polecane posty

Gość gość
gość dziś - taka ich oklepana manipulacja inspirowana przez koleżkę ulokowanego między nogami. Najgorsze to dać się na to nabrać. Co innego kiedy dwie strony chcą seksu, ale kobieta która brzydko mówiąc rozkłada nogi, żeby dać misiowi "dowód miłości" wbrew swoim potrzebom, przekonaniom czyni po prostu głupio i źle.

Gość gość
POWTARZAM !!!!! musze was przeedukowac bo te tematy tu sa bardzo plytkie bo osoby tu piszace nie znaja sie na naukowych sprawach, nauka dowiodla ze milosc to seks, milosc tworzy sie w muzgu po seksie !!! zaruwno kobiety jak i mezczyzny, osoba ktura uprawia mase seksu z ruznymi osobami jest najbardziej wartosciowa bo ma w sobie najwiecej milosci, dlatego prwiczkowie sa najgorszymu mezami bo nie umieja kochac, bo jak maja umiec jak nie maja w muzgu polaczen milosci kture tworza sie po seksie? oto cala filozofia

Gość gość
Tylko że przyjaźń i przywiązanie rodzi się latami, nikt normalny nie będzie tyle z seksem czekał.

Gość gość
gość dziś - no zmienia się. Ja im jestem starsza, tym częściej dochodzę do wniosku, że seks na jednym z pierwszych spotkań, to droga donikąd, ewentualnie do seks-układu a i to niekoniecznie. Mówię to z autopsji. x no a ile masz lat? ilu facetow cie miala na pierwszych randkach? mysle ze to dobre wspomnienia zostawia nawet jak nic nei wyjdzie z tego, tlyko na plus bo uczysz sie czegos nowego

Gość gość
Ale odkąd to sex jest dowodem miłości?????? Sex jest dowodem pożądania, wzwodu i zdrowia i nie ma nic wspólnego z miłością.

Gość gość
Weź w*********j z tym banalem i bełkotem wyssanym z brudnej d**y. Kto się na to nabierze człowieku? Chyba naiwna nastolatka bo na pewno nie dojrzała na umyśle kobieta. Gdy któraś chce się bzykać to po prostu sobie szuka fiuta i korzysta. Do życia twój fjut to za mało a skoro już na początku pokazujesz gdzie masz kobietę to raczej nie z*****asz bo to każda ogarnięta może mieć bez zbędnego babrania się w niedorozwoju umysłowym. Czaisz muzgu?

Gość gość
Spotykałam się kiedyś z facetem w którym byłam zakochana ze wzajemnością i było i przywiązanie i fascynacja i seksu nie było i ode mnie go nie wymagał. Jeśli spotkania zaczynają się od seksu to jest to po prostu układ oparty na seksie i pożądaniu ale nie ma to nic wspólnego z miłoscia

Gość gość
gość dziś - mam 29 lat, liczbę partnerów seksualnych zachowam dla siebie. Zresztą ja nie należę do kobiet o typowym doświadczeniu i podejściu do sprawy. Nigdy nie byłam w związku, zaliczyłam kilka seks-układów. Trochę wiem, co facetom siedzi w głowach - generalnie nic miłego i ciekawego.

Gość gość
Nigdy nie byłam w związku, zaliczyłam kilka seks-układów. - no to ty akurat nie szukasz milosci wiec gdzie problem

Gość gość
Ale wy pokręcone jesteście. Mówisz że nastolatków mogę taki kit wciskać. Dojrzałe kobiety zakochują się Inaczej, zazwyczaj w tym ile zarabiasz. Z resztą, podejrzewam że jesteście w większości samotne więc jak widać wasze teorie się nie sprawdzają. A jedna z Pan tutaj się wypowiadających jest zapewne samotna przez swoje wulgarne słownictwo a wtedy czy dasz na pierwszej randce czy na 20 nie ma nic do rzeczy. I tak zostaniesz olana.

Gość gość
Ja p*****le. To ja jestem prymitywem ktory mysli glownie o sexie ale przynajmniej w kilku zwiazkach bylem i szczerze kochalem.

Gość gość
Jak widzę, że facet szybko dąży do seksu, to od razu daję sobie z nim spokój. Nie chcę być traktowana jako ciało do zabawy, nie chcę być zabaweczka dla jakiegoś napalonego dupka. Jak widzę że facet, stara się mnie poznać, że interesuję go jako człowiek a nie jako cycki i dupa, że chce spędzać ze mną fajnie czas a nie tylko seksic się. Z takim facetem warto kontynuować znajomość, i jest szansa że taki nie będzie miał popędu jak pies, i nie będzie potem cały czas gonił za mną sliniac się :P

Gość gość
gość dziś - te seks-układy to był dla mnie erzac związku, bliskości na które z różnych względów nie zasługiwałam a chciałam doświadczyć choć namiastki. Trafiły się sytuacje gdzie faceci sugerowali, że chcą czegoś poważnego a i tak kończyło się jak zwykle czyli na seks-układzie.

Gość gość
A nie dopuszczasz myśli że po prostu czym bardziej cię poznawali to dochodziło do wniosku że to jednak nie to.

Gość gość
Jak facet nie potrafi zaczekać z seksem kilka lat to znaczy że nigdy nie kochał kobiety.

Gość gość
gość dziś raczej jestes malo inteligentna i nieciekawa

Gość gość
Jeśli będę chciała faceta do seksu to nie będę go poznawać jako człowieka tylko się nim po prostu przespie tak jak robią to faceci. Póki co szukam miłości i chce żeby facetowi na mnie zależało i mnie zdobywał. Facet sięgnie stara nie chce zdobywać to nie ma cierpliwości bo zależy mu tylko zeby zamoczyć proste

Gość gość
16:39 no oczywiście że to musi iść w parze, najpierw że 4 godzinna kolacja przy świecach gdzie cię poznaje a później sex. No bo chyba nie pisanie maili miesiącami.

Gość gość
16:36 Niektóre są samotne z wyboru bo nie ma w czym wybierać tak naprawdę. Wszyscy jesteście na jedno kopyto czyli jaśnie pan chce mieć wszystko na tacy podane przy minimalnym wysiłku. Taki chuj w taki deszcz. Wiem co mogę dać ale na pewno nie zainwestuje emocji i energii na dupa który ma mnie za chodzaca sztuczna c***. Seks mogę mieć kiedykolwiek chce ale mnie nie o to w związku chodzi. Zresztą po co ja to tłumacze jakiemuś frajerowi który zaraz mi zarzuci że g****o wiem jestem c*****a i nie znam się na facetach? :D wszyscy po jednych piniondzach. Życie. Mnie np. nie obchodza już faceci zupełnie. Chyba że do heheszkowania i właśnie do samego seksu ale na moich zasadach.

Gość gość
16:43 Niestety proszę pani związek to kompromis a nie robienie akurat tego czego pani chce, bo "póki co szuka pani miłości " a jak się Pani odmieni to facet ma spadać? Nieźle.

Gość gość
Faceci dzielą kobiety na te do seksu i te do zwiazku. Kobiety do seksu facet chce najszybciej przelecieć i zwiać. Gdy facet jest nastawiony na związek to nie chce żeby mu kobieta łatwo dała bo skoro jemu dała bez wysiłku i starań to kazdemu cżyli nic ciekawego

Gość gość
gość dziś - tak, ja wiecznie byłam dla facetów za mało dobra, żeby któryś się zakochał, starał się o mnie, traktował mnie poważnie. Jednak lata leciały a ja miałam swoje potrzeby i chciałam doświadczyć choć cząstki tego co wiele osób ma na co dzień od ok 18 roku życia. Wiedząc o tym, że mogę się nie doczekać swojego Romea godziłam się na układy oparte na seksie. Gdyby nie to, nie miałabym praktycznie żadnych doświadczeń z facetami. Tak bywa, że sa kobiety takie jak ja, które z różnych względów nie zasługują na poważne traktowanie, wystarczy że nie przypominają modelek i są introwertyczkami, no i nie mają tego czegoś - czyli ch*j wie czego.

Gość gość
Jeśli będę chciała faceta do seksu to nie będę go poznawać jako człowieka tylko się nim po prostu przespie tak jak robią to faceci. Póki co szukam miłości i chce żeby facetowi na mnie zależało i mnie zdobywał. Facet sięgnie stara nie chce zdobywać to nie ma cierpliwości bo zależy mu tylko zeby zamoczyć proste x a kto by sie chcial starac o niunie po seks ukladach :O

Gość gość
Facet powinien zdobywać kobietę i się starać bo każdy ma instynkt łowcy. Jeśli facet chce tylko zaroochać to oczywiste że nie będzie się długo starał, zabraknie mu cierpliwości i pójdzie szukać kolejnej doopy nawet będzie niemiły bo kobieta mu nóg nie rozłożył od razu

Gość gość
No wszyscy faceci na swiecie jej się nie podobają. Ciekawie kto tu nie pasuje do świata, wszyscy faceci czy ona wyjątkowa.

Gość gość
Ten MANIPULANT mnie rozpiertala :D komu takie kity? nastolatkom takie wciskaj na randkach a nie tutaj. Gdybyś był uczciwy i w porządku to od razu każdej mówiłbyś wprost ze zależy ci na seks układzie

Gość gość
Biorąc pod uwagę fakt że ktoś stawia uczciwość ponad wszystko i podmiotowe traktowanie człowieka to rzeczywiście w obecnych czasach niepasujace do świata i poniekąd wyjątkowe gdzie każdy każdego w c***a robi. Ilu jest takich facetów? 1 procent i żyją w zasiedmiogorogrodzie... Nie pluj się już bo się ośmieszasz.

Gość gość
16:48 A wiesz że taka kobiete trzeba zdobywać całe życie a ona całe życie robi ci łaskę że w ogóle chce z Tobą rozmawiać. Chcesz takiego życia dla siebie? Bo ja nie. Chce kobiety której życie że mną podoba się tak samo jej jak u mu, chce kobiety która chce się że mną przespać tak samo jak ja z nią itp itd. Układ starający się- łaskawa pani , nieodpowiada mi.

Gość gość
Prościej byłoby gdybyś na randkach mówił ze szukasz kobiety do seksu bez zobowiązań a nie robił komuś nadzieje

Gość gość
A wiesz ze prawie zawsze mowie ze sfera seksualna jest dla mnie bardzo wazna. I o dziwo wiele kobiet to rozumie.