Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wamy tez faceci wmawiają ze jesteście nienormalne bo

Polecane posty

Gość gość
16:52 Dalej nie pojmujesz pewnych rzeczy.

Gość gość
Bo Tobie zależy tylko na seksie a nie na miłości i przyjazni

Gość gość
gość dziś - hohohohohohoho no prosze i jeszcze jaka wulgara i dziwisz sie ze ludzie uciekaja? heh, pozatym gdybys miala wiecej edukacji miala byc tez i troche oglady i nie wymiela sie z nauki, radze na dobranoc poczytac jakas ksiazke od biologii jak dziala muzg i sie tak nie spinac

Gość gość
Tutaj więcej kobiet odowiada ćwierćinteligencie i roochaczu

Gość gość
Gdyby faceci nie dzielili kobiet na te do seksu i te do związku, to może nie trzebaby ich aż tak długo testować. A tak sami są sobie winni, że są świnie i hipokryci. W ogóle jak słyszę, że facet mówi że dzieli na te do seksu i tą do związku, to już nie chcę mieć z takim dupkiem nic wspólnego. Skoro on chce na żonę taką co się nie puszcza, to niech nie będzie hipokryta i "tych do seksu" nawet nie tknie, bo inaczej jest taką samą szmatą jak i one.

Gość gość
"A wiesz ze prawie zawsze mowie ze sfera seksualna jest dla mnie bardzo wazna. I o dziwo wiele kobiet to rozumie." x Nie, nie. Uczciwie to powinno brzmieć, chodzi mi tylko o seks a ty jesteś dla mnie tylko workiem na sperme.

Gość gość
Mężczyzna to mężczyzna a kobieta to kobieta. Jestesmy inni u nalezy innymi miarami nas mierzyc.

Gość gość
Ty wiesz bardziej co jest uczciwsze. Pamiętaj o takim przysłowiu "uważaj o czym marzysz bo może się spełnić ". Być może kiedyś spotkasz takiego faceta który w ogóle nie będzie widział w tobie obiektu seksualnego :))))

Gość gość
17:09 No więc właśnie :D chcą seksu z łatwymi i związku z trochę mniej łatwymi ale żeby też dały szybko. Najlepiej żeby miały mały przebieg do tego. Żałosne i szczeniackie. Ale kto się przejmuje facetami oprócz desperatek które bez nich się wysrac nie potrafią?

Gość gość
Najlepiej zachowywać się tak jak oni mają w zwyczaju, poseksić się z takim ogolic go z kasy i kopa w doope zasadzić

Gość gość
16:52 tu racja, tzn najlepiej jak kobieta chce tez i nie czuje sie wykorzystana przez mezczyzne, bo ma z seksu przyjemnosc nawet jak nie wyjdzie nic z tego. Wlasnie dlatego ja np. nie bylam w zwiazku bo malo mezczyzn mnie kreci szczerze mowiac, no i nie chce sie czuc jakos traktowana jak przedmiot, nawet jakby miala to byc luzna relacja oparta na seksie. Nie lubie mezczyzn zbyt gorliwie domagajacych sie seksu, aj tam pewnie wymagam niemozliwego. Moga sobie myslec obsesyjnie o tym przy mnie i manipulowac, ale juz wole tego nie wiedziec.... No i takich naprawde odpowiadajacych mi mezczyzn, ktorzy mnie kreca, zarowno ich wyglad, jak ich osobowosc, jest bardzo bardzo malo. Z mezczyzna, przy ktorym serce mi bije moglabym uprawiac seks i nawet jakby to nie wyszlo to bym sie cieszyla, bo z takim co trzeba sie zmuszac to bez sensu.

Gość gość
Facet jak pokocha będzie zabiegał o ukochana kobietę, będzie pragnął bliskości z nią i nie zrobi nic, by ja do siebie zrazić. Manipulant będzie zdobywał dla samej przyjemności udowodnienia sobie, że może ja mieć, zboczeniec przy okazji przeleci ja i będzie to robił wielokrotnie wmawiając jej, że ją kocha, gdy pokocha prawdziwie inna, ta 4zuci a tamta będzie szanowal nawet jak będzie klods

Gość gość
no ale jak manipulant sie podoba to tez cos mamy z tego, chociaz chwile przyjemnosci :P

Gość gość
tzn mi ciezko sie do tego odniesc, w manipulantach mi ciezko sie zakochac,bylam w relacji z uczciwym mezczyzna...

Gość gość
tzn mi ciezko sie do tego odniesc, w manipulantach mi ciezko sie zakochac,bylam w relacji z uczciwym mezczyzna... -tzn w seks ukladzie?

Gość gość
Tak, seks uklad. Skonczylo sie to bo chcial czegos wiecej, a ja nie czulam sie na silach na to, wiec jakby ja jestem tu "ta zla"

Gość gość
a wczesniej mowilas ze nikt cie nie chcial i to byl erzec milosci -krecisz

Gość gość
a to nie wiem, ja tu nic wczesniej nie mowilam.

Gość gość
Przecież większość związków opiera się na seks układzie :)

Gość gość
ludzie widocznie mylą pożądanie z miłością, gdy seks się znudzi to już nie będzie o czym gadać nawet

Gość gość
Seks to tylko mały dodatek do miłości

Gość gość
Tylko co to za przyjemność z facetem którego się nie kocha??? To już masturbacja lepsza, przyjemniej i bardziej higienicznie jeśli o choroby i ciążę chodzi.

Gość gość
18:09 Dokładnie!

Gość gość
Taka przyjemność ze Traktujesz faceta jako ładny pociągający wibrator. Oni traktują tak samo kobiety jako wory na sperme

Gość gość
"Mężczyzna to mężczyzna a kobieta to kobieta. Jestesmy inni u nalezy innymi miarami nas mierzyc." x O nie, o nie, wszyscy jesteśmy przede wszystkim LUDŹMI i tak powinniśmy się zachowywać i traktować. Szkoda że niektórzy zachowują się jak zwierzątka i kierują jedynie popędem, nad którym nie panują.

Gość gość
Skonczcie już bo jak świat światem facetom zawsze chodziło o jedno i tyle. Nie ma sensu się tym podniecac. Jest jak jest i tak musi wyglądac. Amen.

Gość gość
Pewnie stąd tyle rozwodów skoro zwiazek dla ludzi to tylko seks a on z czasem powszednieje

Gość gość
Dla mnie kobieta która szybko daje jest bezwartościowa, bo skoro mi szybko da to byłym też szybko dawała i pewnie miała ich tuziny. Lubię jak kobieta nie spieszy się z seksem i daje na wstrzymanie jakiś czas.

Gość gość
"Taka przyjemność ze Traktujesz faceta jako ładny pociągający wibrator. Oni traktują tak samo kobiety jako wory na sperme" x Tylko że ja się nie zniże do ich poziomu Poza tym może być i najprzystojniejszy, to mogę najwyżej stwierdzić ten fakt, ale facet którego nie kocham nie pociąga mnie seksualnie. Dla mnie seks to wyraz miłości a nie używanie kogoś i narażanie się na syfa.

Gość gość
Jakbym chciał kobietę która czeka z seksem 2lata