Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wamy tez faceci wmawiają ze jesteście nienormalne bo

Polecane posty

Gość gość
Nie wszyscy traktują was jak wory na spermę. Tych co chcą związku i miłości często zlewacie, bo nie są tak "przebojowi" jak ci co was bzykają i potem spierdzielają...

Gość gość
gość dziś -m adrze gadasz zupelnie jak nie kobieta ile masz lat?

Gość gość
Jak nie znajdę miłości to może i sama zacznę wchodzić w seks układy z przystojnymi facetami. Mogłabym tak ale niezamierzałabym się angażować z taką męską świnią

Gość gość
"Skonczcie już bo jak świat światem facetom zawsze chodziło o jedno i tyle. Nie ma sensu się tym podniecac. Jest jak jest i tak musi wyglądac. Amen." x Bucom chodzi tylko o jedno, to że ich jest wielu nie oznacza, że prawdziwych ludzkich mężczyzn, co nie myślą tylko ujem nie ma, bo są. Trzeba tylko umieć oddzielić ziarno od plew :)

Gość gość
Kończę 24 lata, jestem kobietą miałam styczność z wieloma mężczyznami i ich myślenie znam na wylot

Gość gość
gość dziś - szkoda tylko ze mialas az tyle seks ukladow z wlasnie tymi bucami

Gość gość
*25 lat miało być. Facetów to denerwuje ze nie mogą mnie nigdy rozgryzc i zawsze przejrze ich na wylot. Powinnam chyba udzielać rad kobietom naiwnym

Gość gość
Ziarno mi się jeszcze nie trafił żadne. Same odpady. Zresztą nie chce mi się szukać z mozolem. P*****le :D nie potrzebuje faceta do życia.

Gość gość
Nie miałam nigdy seks układów bo mnie to nie interesuje zawsze rozpoznam intencje faceta. Więcej tu się kobiet wypowiada paranoiku

Gość gość
Nie wszyscy traktują was jak wory na spermę. Tych co chcą związku i miłości często zlewacie, bo nie są tak "przebojowi" jak ci co was bzykają i potem spierdzielają... Dokładnie, lecą na badboyów o potem płacz :D

Gość gość
Faceci nie szanują kobiet które mają tylko od seksu, bo i po co. Tak samo faceci sypiają z d******* ale ich nienawidzą taki paradoks bo to rasa podludzi. Facet będzie tylko miły dla kobiety w której się zakocha a nie z którą tylko sypia takie będzie traktowana jak wór na sperme

Gość gość
Mnie się kiedyś ziarno trafiło :) I znam jeszcze paru takich, co ich kobiety naprawdę mają szczęście. Chociaż wiem, że trudno na takiego trafić i można się wcześniej zrazic

Gość gość
Mnie się kiedyś ziarno trafiło usmiech.gif I znam jeszcze paru takich, co ich kobiety naprawdę mają szczęście. Chociaż wiem, że trudno na takiego trafić i można się wcześniej zrazic x jacy oni sa? jak takiego rozpoznac? jaka maja osobowosc, imprezuja, jakie aktywnosci prowadza

Gość gość
Przeczytajcie sobie książkę "Dlaczego mężczyźni poslubiają zołzy" dużo racji jest tam opisane, zobaczycie ze faceci to podludzie

Gość gość
18:31 Tylko nawet jeśli mnie pokocha, a inną traktował jak wór, to ja już do niego nie miałabym za grosz szacunku.

Gość gość
Faceci sięgnie zakochują od pierwszego zamoczenia

Gość gość
Facet będzie miły dla kobiet tylko dlatego żeby regularnie bzykać w związku.

Gość gość
dziś Poczytaj sobie książkę słynnego amerykańskiego pisarza pt. "jak zaliczyć każdą Polkę" i wtedy pogadamy kto jest podczłowiekiem...

Gość gość
Ale mądrości walicie....... Sex się kiedyś znudzi....hmmm to tak jakby oddychanie ci się znudziło Sex to mały dodatek do miłości......chyba że o siostrę chodzi Facet będzie miły tylko dla tej która kocha.....Ja jestem miły dla wszystkich, nawet dla babki z warzywniaka która pierwszy raz na oczy widzę.

Gość gość
Jeśli w związku najważniejszy dla ciebie element to seks to już nie mam pytań

Gość gość
"jacy oni sa? jak takiego rozpoznac? jaka maja osobowosc, imprezuja, jakie aktywnosci prowadza" x To są często faceci, którzy mają jakaś pasję, zainteresowania, które realizują. Raczej nie jest to typ imrezowicza, jak wybiera się na imprezę, to raczej ze swoimi znajomymi, paczką, w celu wspólnej zabawy, a nie szukania okazji do zaliczenia. Często sami mówią że seks nie jest w życiu najważniejszy, tak, słyszałam to parę razy z ust faceta! Mają szacunek do kobiet, kobieta z która zdecydują się spotykać, podoba im się nie tylko fizycznie ale przede wszystkim liczy się jaka jest, jej charakter. Jeśli spotyka się z kobietą, to myśli o związku, założeniu z nią rodziny.

Gość gość
Najbardziej smiesza mnie te kretynki, ktore sie na znawczynie myslenia mezczyzn kreuja, uwaga, WSZYSTKICH mezczyzna:D no telepatka, ufo porwalo i ufoludki mozg transplantowaly na taki, ktory potrafi czytac w umyslach innych:D Co dziwne, takie wielke znawczynie a nie potrafia ani sprawic, zeby mezczyzna CHCIAL byc jak najlepsza wersja siebie, ba, nawet zadnego nie potrafia na stale przy sobie zatrzymac:D Pora spojrzec prawdzie w oczy: wmawiacie wszystkim a sobie najbardziej zwykle BREDNIE, potem bazujac na nich i swoim rzekomym doswiadczeniu powtarzacie dokladnie ten sam schemat co do tej pory, w wyniku czego w 99 na 100 przypadkow ODPYCHACIE od siebie wszystkich. Lacznie z tymi, ktorym faktycznie moze lub mogloby zalezec. Uwaga, paradoks - najczesciej same - podswiadomie lub swiadomie; dazycie do tego, zeby udowodnic sobie "slusznosc" waszych przekonan krzywdzac i siebie, i innych, a co najbardziej godne pogardy w tym momencie - zrzucajac cala wine i odpowiedzialnosc za wlasne dzialania na innych, lacznie z bogu ducha winnymi ludzmi. Nie pozdrawiam, nie warto.

Gość gość
Sugerujesz ze facetowi któremu zależy będzie spotykał się na seks z kobietą i będzie z nią rozmawiał tylko o seksie a nie o zainteresowaniach?

Gość gość
Tandetna prostacka manipulacja czyli wmawianie komuś kto nie chce dać się wykorzystać, że jest nienormalny, bo... Nie chce dać się wykorzystać. Wielu facetów jest w tym mistrzami. x Tak mi się przypomniało przed taką manipulacją kobiety były ostrzegane już za czasów pisemek dla nastolatków, niemal w każdym numerze Bravo czy innej Trzynastki ta sama śpiewka w listach od "czytelników" - chłopak namawia mnie na seks żebym mu udowodniła, że go kocham, ojej co robić. I odpowiedź, żeby się nie dać nabrać i niczego nie "udowadniać" w ten sposób. Nie orbić niczego wbrew sobie. Wiele razy powtarzał się ten motyw, czytałam te bzdury regularnie więc pamiętam :P

Gość gość
Jak wygląda odkręcony zawór benkiser?

Gość gość
20.53 Najbardziej śmieszą mnie tacy jak ty, którzy chcą i boja się, robią krok naprzód i dwa do tylu, zachowują się jak pies ogrodnika i płaczą, że porządna kobieta go nie chce, nie zauważa, że boi się porządnych kobiet i ze strachu próbuje ją ośmieszyć, skrzywdzić czy poniżyć, żeby móc powiedzieć, że odrzucila go tylko dlatego, że on jej nie chce, bo jest kłodą, on chce koteczki tlustej ciało xobaczyc i pociupciać. Potem znowu zacznie tęsknić do porządnej kobiety. Potrafię być sama, potrafię być z kimś, nawet nie próbuj wmawiać mi, że nikt mnie nie chce, bo jesteś pierwszym, który chce, tylko odwagi ci nie staje.

Gość gość
21:07 Widze, ze zaliczasz sie do kretynek. Nie trafilas. Choroba, GORZEJ. Jestes skonczona idiotka. Nigdzie nie napisalem, ze nikt takiej kretynki by nie "chcial" - w mniej lub bardziej powazny, przyziemny lub mistyczny sposob. KOMPLETNIE NIC DO CIEBIE NIE DOTARLO z tego, co napisalem. Dlatego takich idiotek jak ty nie pozdrawiam - nie warto. Udowadniasz to cala swoja postawa. PS przestan zgrywac sie na KOBIETE, babo. Tym bardziej na porzadna. Sa takie, ty jednak najwyrazniej kolo takiej conajwyzej stalas. Zegnam bardzo ozieble, nie zycze sobie, zebys ktos twojego pokroju probowal jeszcze w przyszlosci zwrocic na siebie moja uwage. NAUCZ SIE NAJPIERW CZYTAC ze zrozumieniem.

Gość gość
21.16 chyba dzisiaj litu nie brałeś. Juz mnie NIGDY więcej nie oszukasz, wiem ze wiele razy to mówiłam, mam nadzieje, ze to juz ostatni, nie kręc się wokół mnie, przestań za mna jeździć, sam nie wiesz czego chcesz, przestań mnie dręczyć, daj mi zapomnieć. Wyglądasz zaskakująco dobrze, jak nigdy przedtem, masz szansę na kobiety z wyższej półki, nie skupiaj sie na chetnej prostaczce z 200 tys. na koncie i wnukami.

Gość gość
Mężczyzna, którego ledwie znam, a który robi jakieś aluzje lub mówi wprost o seksie, czy to w żartach, czy - serio, jest u mnie na cenzurowanym. Już wyczuwam, że może mu chodzić o jak najszybsze potwierdzenie, że nie zależy mu na niczym innym, jak tylko na samym seksie właśnie. Wątek erotyki, bliskości poruszam wtedy, kiedy czuję i wiem, że myśli on innymi kategoriami, że seks nie przyćmił mu mózgu. Znam kilku takich, którzy mogliby o nim rozmawiać dniami i nocami, ale to faceci, którzy lekko podchodzą do całego życia, mimo dorosłego wieku; nie przejmują się opinią innych, jest im ona obojętna. Ja kogoś takiego nie poszukuję. Nie jestem zła, kiedy ktoś tam coś mówi o tym seksie, ale wiem, że nic mnie z tą osobą nie połączy, bo jej sposób bycia jest sprzeczny z moim. A do tego pretensji mieć nie mogę, bo z jakiej racji. Wiem, że istnieją kobiety, które żartują w podobny sposób, więc dobrze by było, gdyby tacy łączyli się ze sobą. Cóż, każdy sądzi po tym, co jest dla niego ważne lub zabawne. Filozofii nie ma...

Gość gość
21.27 masz schizofrenie. idz do pscyhologa TERAZ, zeby w przyszlosci NIE MUSIEC obcowac z psychiatrami. choroby psychiczne nalezy leczyc, w skrajnych przypadkach izolowac chore osoby od spoleczenstwa - co cie czeka, jesli nie zaczniesz leczenia najszybciej jak to mozliwe, psycholko.