Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu kobieta może nie chcieć faceta ciacha

Polecane posty

Gość gość

Przecież to nielogiczne

Gość gość
Przecież takich chcą

Gość gość
Masz się za ciacho?

Gość gość
Może wcale nie jesteś ciachem Uroda to rzecz względna, to że sam się sobie podobasz, nie znaczy że kobietom także :D

Gość gość
Jak jest debilem to nie ważne że ciacho. U facetów to nie działa.

Gość gość
16:25 Tak, podobam sie

Gość gość
A temu, że ciacho ciachu nierówne

Gość NÓW_ZNÓW
Bo nie jesteś dla niej ciachem.

Gość gość
jestem bo widze iż leci na mnie

Gość gość
Bo wie ze taki będzie zdradzał!

Może ma męża/chłopaka/kochanka? Albo jest przekonana, że atrakcyjni mężczyźni zdradzają. Chociaż moim zdaniem jak tak myśli to jest głupia.

Gość gość
To jak ten ciasteczek wygląda? Jaki ma charakterek?

Gość gość
Dlaczego? Podam przykład - jednego wieczoru losowalam z nudów rozmówce na gg i wpadłam na profil faceta - tak przystojnego, ze nie wiem:D w dodatku moj typ urody, piękne ciało i twarz. Zdjecie miał na pewno z sesji. Zagadałem, okazało sie, ze jest modelem. Próbowałam z nim rozmawiac, ale jego odpowiedzi to było przede wszystkim naciągnięcie mnie na "seksi" zdjecia i teksty typu "napisz Co bys mi robiła" itp:O po chwili byłam juz zmęczona, a jakie on błędy robił - az oczom nie wierzyłam, kiedy napisał "cienszkie" - tak, dobrze czytacie:D mysle, ze chyba nie musze dalej uzasadniać?:D A mam tez przykład takiego znajomego - facet bardzo przystojny, dziewczyny na jego widok dostawały zawału, ale kiedy on otwierał usta...od razu czas pryskał... :O

Gość gość
21.12 niezle bajki opowiadasz, a moze ten przystojniak dal kosza twoim "slicznym" kolezankom i teraz mowia ze byl strasznie glupi zeby prawda nie wyszla na wierzch

Gość gość
Mniał krzywe siepacze?

Gość gość
21:19 jesli nie słyszałeś/słyszałaś o tym, ze za piękna twarzą moze stać bardzo niska inteligencja, ubogie słownictwo itp - to chyba tez jestes takim słabym intelektualnie ciachem i stad oburzenie:) i to wszystko mowil mi wieloletni przyjaciel, a nie jakies tam rzekomo odrzucone koleżanki:)

Gość gość
Ciacho przeważnie wie o tym że jest ciachem. I kocha siebie samego z wzajemnością.

Gość gość
Zakompleksione nie chcą przystojniaków, bo się boją.

Gość gość
moze jest na diecie. albo wyszlo przypalone ciastko, lub z jakims zakalcem. w dzisiejszych czasach nawet goowno moze ladniej od zlota blyszczec.

Gość gość
gość dziś Nie tylko się boją, ale również uważają że nie są warte ich zachodu.

Gość gość
Bo facet to ma byc facet a nie jakies śliczne „ciacho”. Tacy faceci sa jak sztuczny katalogowy twór z plastiku. Widzę takiego i nie czuje nic. Po prostu nic. Widzę ze estetycznie moze sie podobać, tzn moje oczy rozpoznają ze jest przystojny ale głowa i emocje nie odczuwają niczego. Taki facet jest mi obojętny. Ja im zreszta tez.

Gość gość
Zracjonalizowałaś sobie to, że jestem dla przystojniaków niewidoczna. To śmieszne przypisywanie przystojnym facetom określonych cech, żeby tylko jakoś sobie świat wytłumaczyć...

Gość gość
Co dla jednej jest ciachem dla drugiej może być zakalcem. Bycie przystojnym nie gwarantuje powodzenia u wszystkich. To chyba oczywiste

Gość marawstala
Bo nie jest w jej typie, nie jest fajna osoba? Nie wiem, zapytaj ją : )

Gość gość
Bo jesteś widocznie debilem, nowa fryzura, siłka czy silikony w miejscu mięśni to za mało, by się tobą zainteresować, do tego dochodzi świadomość twoich rozlicznych zboczeń, psychopatii i nie ma się ochoty z tobą nawet rozmawiać.

Gość gość
Ale ja jestem piękny i inteligentny, ładnie mówię tak słyszałem, oraz że mam przyjemny głos - od kobiet.

Gość gość
Ja tak nie wyglądam, po prostu naturalnie mam bardzo atrakcyjny wygląd, nie chodza na silke, czasem cwicze, jestem szczuply, nie stroje sie jak lalka.

Gość gość
19.32 rozliczne zboczenia dotyczą inteligentnych pozbawionych uczuć wyższych, dlatego też satysfakcjonuje ich zwirzęce oddawanie się chuci. Wiec wszystko pasuje. Miły głos miało wielu psychopatów, czym zwodziło swoje głupie ofiary - Dlaczego pani mu zaufala? Bo on tak.ładnie wyglądał i miał miły glos.

Gość gość
Oj lecą i to jeszcze jak

Gość gość
Jeszcze nam poopowiadaj w pracy to będzie więcej do pisania na twój temat.Czy taki niedomyślny jesteś ha ha