Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkurzająca siostra mojego chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Jestem od niej kilka lat starsza, nie znam jej dobrze, ale zawsze przy każdej okazji mówi do mnie jak do dziecka i podobnie traktuje. Nie robi tego z troski, ale ze specyficzną przewagą w głosie i poczuciem wyższości nade mną. Ostatnio na weselu, mój facet musiał kogoś odwieźć do domu. Jak zostałam sama, jego siostra z koleżankami podeszły do mnie i zaczęły mówić, że ona się mną zajmą, że nic mi się nie stanie, żebym sie nie bała, otoczyły mnie i zaczęły lać alkohol . Czułam się bardzo niekomfortowo, po pierwsze nawet dobrze ich nie znam, po drugie mówiły do mnie jak do dziecka, co mocno mnie irytowało, w końcu wstałam i wyszłam, bo nie chciałam niczego przykrego powiedzieć. Nie wiem jak reagować na takie jej zachowanie, z jednej strony to nie jest jakieś obraźliwe, ale z drugiej mega mnie irytuje i najchętniej powiedziałabym jej żeby dała mi święty spokój i zajęła się sobą.

Gość gość
Tez zacznij ja tak traktować

Gość gość
Mojego meza siostra jest bardzo mila.Nie mozna jej nic zarzucic ale i tak czuje ze robi to co chce i rywalizuje ze mna.Niby mila ale np. nie wysle zyczen na urodziny,nie zapyta jak sie czuje (jestem w ciazy)zalatwilam jej prace ale ona nawet nie podziekowala...czy to nie dziwne ?