Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja żona ma 35 lat i jest już pomarszczona i zaniedbana

Polecane posty

Gość gość

Nigdy bym się nie posądzał, że pomyślę o zdradzie, ale potrzebuje modziiutkiego ciałka i chyba sobie znajdę kochankę 20letnią

Gość gość
Możliwe, bo do mnie puszczają oczka czy podobnie jakieś nawet 30-ki, 35 też, myśląc ,że polecę na nie, choć mam 40. Wcale nie, są brzydkie i wyglądają starzej ode mnie, z ciotkami nie będę się spotykał, bo jeszcze stwierdzą, że nie jestem Januszkiem jakiego oczekiwały tylko zbyt chłopięcy. Nie zmienię się będę taki.

Gość gość
35 lat i pomarszczona - może ona ma jednak 60 lat.

Gość gość
20:02 jesteś pewien, że wyglądają gorzej od ciebie? w lustrze się przejrzyj podstarzały dziadzie xD

Gość gość
Te, których nikt nie chce uderzają, właśnie te. Ja wiem, że połowa jest ładna i wygląda na swój wiek lub młodziej. Nie dasz mi więcej z wyglądu jak 32-3.

Gość gość
20:08 No to się zastanów dlaczego uderzają do ciebie same brzydkie a ładne omijają :O

Gość gość
jestem przekonana, że przyczyniłeś się do wyglądu żony obarczając nadmiernymi obowiązkami lub zachowaniem, dostarczając jej zycia w stresie.

Gość gość
nie lepszy rozwód?

Gość gość
Zarób dużo kasy i zainwestuj w żonę weźmiesz kochankę i co ci to da jak z czasem przy tobie też zdzadzieje

Gość gość
Ja mam 37 a wyglądam na 30 32 góra. Zastanów się dziadzie co zrobiłeś by twoja żona wyglądała lepiej... Nic? No właśnie.

Gość gość
w czym problem- dajesz kobiecie parenaście tysiecy, zapisujesz do kosmetyczki, fryzjera, lekarza medycyny estetycznej i do spa. Imasz lalę jak z obrazka. Wygląd tez mozna kupic, tylko trzeba na to zapracować leniu

Gość gość
przysparza tylko stresu i nerwów, płaczu (od tego się twarz najbardziej starzeje), ale zabiegi kosmetyczne i medycyny estetycznej nie daje

Gość gość
Opalenizna postarza taka jedna):i nie każdej do twarzy wygląda się staro.Ale cóż reszta do użytku..idzie jak w d...m

Gość gość
14:10 Opalenizna to wiocha.

Gość gość
ja mam 38 a daja mi 25 a ostatnio w sklepie kasjerka chciala dowod osobisty gdy kupowalam piwo haha myslalam ze padne ze smiechu

Gość gość
Pewnie zarabiasz najnizsza krajowa. Twoja zona pracuje i domem zajmuje sie. A moze jeszcze male dzuecko macie? I to ona po kilka razy w nocy staje do niego? A stac Cie aby zonie dac na kosmetyczke, fryzjera co miesiac? Kobiety zeby byc zadbane potrzebuja roznych zabiegow. Tyrajac w domu i robocie i jak dalej na nic ja nie stac to sie debilu nie dziw ze tak wyglada