Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy znajomi juz po slubie

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj zabladzilam na facebooku i zobaczylam, ze wiekszosc moich znajomych z lat szkolnych a konkretnie z podstawowki jest juz po slubie. Dziewczyny maja nazwiska po mezach, niektore juz w ciazy. Mam 25 lat. Dziewczyny, w jakim wieku wy wyszlyscie za maz? Ja od niedawna jestem zareczona, slub planujemy z narzeczonym za 2-3 lata, teraz rozwijamy wlasna firme i praktycznie kazdy grosz wkladamy w nasz biznes. Nie wiem czy to ja robie problem ze slubu i powinnam go wziac, bo jak mam miec firme to bede ja miec czy rzeczywiscie lepiej poczekac te 2 lata. Czasem mam wrazenie, ze jestem dziwolagiem i jeszcze gadanie mojej matki nie ulatwia sprawy. Zaczynam sie czuc jak zenska wersja piotrusia pana przez to wszystko.

Gość gość
Moi chyba raczej też, nie oglądam ich, tylko przypadkiem jeden głąb totalne dno w szkole - 2 synów, inny też zamuł, foto z panną a welonem, inny to już przeszedł samego siebie, jest aktorem w teatrze i ch wie kim jeszcze i żona oczywiście jest a taki był nieśmiały, mój najlepszy kolega, już zero kontaktu od lat.

Gość gość
Zareczona ale kocham chya starszego o 30lat

Gość gość
Dlatego nie mam facebooka żeby nie patrzeć na te znajome szczęśliwe mordy :D i po problemie :)

Gość gość
Ja mam 39 i jestem stara panna. Wiekszosc kolezanek wyszla za maz w. Wieku 26-29 lat

Gość rozwody też będą
wszyscy po ślubach a za pare lat będzie początek fali rozwodów, bo rozczarowane księżniczki zobaczą że nie mają raju z swoimi ideałami

Gość gość
20:32 Cześć, ja mam 41 i jestem kawalerem bez historii i przygód, pusta kartka. Zawsze za bardzo chłopięcy i nieśmiały, żeby uchodzić za prawdziwego mężczyznę. Takie wnioski po kilkunastu randkach.

Gość gość
gość dziś to nie oni są problemem tylko TY, lecz się z przegrywu

Gość gość
gość dziś no i teraz już uroda ci mineła ( jeśli cokolwiek miałaś ) i po kwiotkach, bo baby niczym innym z reguły nie zainteresują faceta bo są pustakami

Gość gość
gość dziś Moja szwagierka pani architekt, właściwie już milionerka (dosłownie ;) jeździ na narty, ostatnio byli w Izraelu ze swym nowym mężem i też nie ma fejsbuka.. Jedni to lubią (wiedzieć kto z kim się przyjaźni, w większości przypadków na fejsie ;), wiedzieć co jedli na śniadanie i jakie gacie se kupili), a inni nie. :)

Gość zawsze jest jutro
gość dziś a za 10 lat będziesz niedoszłym dziadkiem, szukaj babe póki jeszcze ci staje

Gość miliony przygłupów
Na fejsie są tylko przygłupy i tępota, nikt normalny tam nie wysiaduje.

Gość gość
Ja jestem 30 letni ćwierć milioner na utrzymaniu matki.

Gość popatrz w lustro
gość dziś tracisz najlepsze lata na głupote, czyli na robienie hajsu i rozkręcanie durnego biznesu, a to wszystko i tak jest gòwno warte

Gość gość
Nie jestem desperatem, nie widzę siebie w roli męża, zatraconego w pracy a jak wróci mającego na głowie jej pomysły. Czułęm się przez te 10 lat randkowania odpychany przez kobiety. Już nie mam do nich tak zaufania i chęci do jakichś randek. Za to wysłucham co mają do powiedzenia a najczęściej nic, tylko wiele do wypytywania. Nie lubię być przepytywanym to jest tak częste, że w ogóle nie ma się z kim umówić z netu. A jak n iby jest to jest to inne dalsze miast czy tam wieś. I co? Weź szukaj kobiety, a co ja mam na siłę szukać? Po co i do czego, żeby mi wytknęła że nie mam własnego mieszkania i mieć nie będę bo nie bogaty? DO wyjazdów na wycieczki tak chętnie.

Gość gość
gość dziś jakbyś miał babe to byś miał ćwierć miliona ale DŁUGU

Gość gość
żeby mi wytknęła że nie mam własnego mieszkania i mieć nie będę bo nie bogaty? X To faktycznie jesteś przegryw, a kawy na mieście pijesz pewnie co?!

Gość gość
gość dziś baby to leniwe krwy, zadają ci pytania aby wyciągnąć info na ile jesteś w stanie je utrzymywać, bo one nic nie chcą potem robić, tylko zakupy za twój hajs

Gość gość
gość dziś a ty kuwro co masz ( nie dostane lub po spadku ) oprócz gołej du'py???

Gość gość
Autorko, nie kieruj się jakimikolwiek portalami społecznościowymi, bo to parada próżności, nieprawdy, ustawek. Prawdziwe życie ma się nijak do tego, co pokazują znajomi na swoich profilach. Tam wygląda to tak, jakby byli szczęśliwi, zdrowi, zakochani, bogaci, nowocześni, i Bóg wie, jacy jeszcze. Dlatego - kontaktując się ze swoimi znajomymi, robię to tylko po to, by podtrzymać z nimi tenże kontakt. Każde ze zdjęć lub filmów dzielę przez dwa, bo wiem, jaka jest prawda. Generalnie - każdy chce pokazać się z jak najlepszej strony, ale ci, którzy znają o nich prawdę, będą wiedzieć, by nie traktować wszystkiego serio. Najlepiej, to skupić się na sobie, na swoich osiągnięciach, a nie - oglądać się na innych. Profile znajomych bierz zawsze z uśmiechem, z przymrużeniem oka. Niektórzy lubią, gdy się o nich mówi, więc produkują te zdjęcia na swoje profile bez opamiętania. Cenię tych, którzy tego nie robią, chronią swoją prywatność. Sama nie dodaję zdjęć i nie czuję się gorsza. To moja decyzja; nie kieruję się innymi...

Gość gość
dziś gość dziś a ty kuwro co masz ( nie dostane lub po spadku ) oprócz gołej du'py??? X Pieniądze na mieszkanie, dekadę oszczedzam.

Gość na hooj facetom śluby
baba najczęściej wchodzi do związku goła i wesoła, to facet wszystko musi potem ciągnąć jak wół, a ta mu nawet doopy nie daje kiedy on chce

Gość gość
Dokładnie, wiem o co chodzi, ile można to samo wysłuchiwać? Człowiek oczekuje luźnych rozmów wesołości, tematu do zapoznania a nie z grubej rury poważnych pytań. Nie wychodzę na miasto w ogóle nie piję kawy, za to jestem dobrze wysportowany i z tego co widzę z roku na rok jest coraz wieksza różnica jak ja wyglądam a jak rówieśnicy i rówieśniczki kobiety i kto tu staje się dziadkiem.

Gość marawstala
A co zmienia te dwa czy tam trzy lata? : )

Gość też zbieram
gość dziś to teraz gotowa wsadzić swoje 50% na to mieszkanie a facet swoje 50%? Ile masz zaoszczędzone?

Gość marawstala
Ślub moze poczekać

Gość gość
Zielona lubisz mnie

Gość gość
marawstala dziś Ślub moze poczekać > ale na co ma czekać? aż jej koleś inną sobie znajdzie która jest gotowa na ten krok i rodzine?

Gość marawstala
Kto pyta? : )

Gość gość
dziś gość dziś to teraz gotowa wsadzić swoje 50% na to mieszkanie a facet swoje 50%? Ile masz zaoszczędzone? X Jestem facetem :D