Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czyto nie przykre że nawt na Łotwie, w Czechach i Chorwacji sa wyzsze zarobki?

Polecane posty

Gość gość

Czy to nie smutne ze nawet oni zarabiaja wiecej niz w Polsce??

Gość gość
Co to znaczy "zarabiają więcej"? Może mają koszty utrzymania wysokie, koszty życia. Co z tego że w Holandii zarabiałam 1500 euro a mnie złotych, skoro hamburger kosztował mnie 10 euro a nie złotych. I TAK DALEJ

Gość gość
Tylko ze w Czechach albo Chorwacji hamburger nie kosztuje 10 euro. W Czechach srednia pensja netto wynosi juz 1000 euro a w Poslce 800.

Gość gość
To prawda w Czechach jest drożej niż w Polsce, ale was zaskoczę na Łotwie ceny są porównywalne a nawet czasem wyższe niź w Niemczech.

Gość gość
I jeszcze na łotwie jest dużo drożej niż w Niemczech

Gość gość
Wyp z godz 20:16 pokręciłam miało być: na łotwie jest rownież dużo drożej niż w Czechach

Gość gość
Jesteśmy woły robocze,za marne grosze.

Gość gość
Czytałam o dobrobycie w Czechach. jednakże porównując to do nagminnego sprzedawania ciał przed kamerami przez młodych ludzi z tego kraju kłóci mi się to z dobrobytem...

Gość gość
Bardzo przykre, a pomyślcie o przyszłych emeryturach. Mój mąż po prawie czterdziestu latach pracy przeszedł na tą wcześniejszą,, emeryturę ", Zgadujcie ile ma do ręki za te czterdzieści lat opłacanych składek ZUS? Dodam tylko, że dorabia, bo to żenada i wstyd za państwo polskie. No i jest zasłużonym dawcą krwi,, dla zdrowia narodu ", oddał 68 l krwi, wiadomo że, to honorowe krwiodawstwo jakby nie chciał to by nie oddawał, ale oprócz Polski ( gdzie wszystkie uprawnienia i dodatki zabrał Wałęsa), emeryci mogą sobie pozwolić na wczasy dwa razy w roku i żyją godnie. Ale w grajdole, możesz flaki wypruć a po przejściu na emeryturę najlepiej szybko umieraj! Ot, yepane czasy!