Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z rodzina mamy DORADZCIE

Polecane posty

Gość gość

Brat mojej mamy ma zdiagnozowany nowotwor, sytuacja nie jest dobra bo nie moga podawac chemii ze wzgledu na zle wyniki. Ma on sprawna zone i dwoje doroslych dzieci. Mieszkaja ok 50 km od miasta gdzie wujek sie leczy. Problem jest taki że przyjezdza on sam w taki upal busem nikt mu nie towarzyszy. Moja mame prosza zeby chodzila go rejestrować o 6 rano a jest ona osobą schorowana tez po nowotworze i z trudnoscia sie porusza. Jest jej ciezko ale nie odmowi bo to jest jej brat i jest z nim mocno zżyta. Oni sie tlumacza ze nie moga sie zwolnic z pracy.

Gość gość
Powiem Ci tak, mam starszego brata, gdyby była potrzeba zarejestrować go gdzieś, coś pomóc to szlabym na kolanach. On może nawet tego nie wie, ale jest mi na ten moment najbliższym człowiekiem na świecie, po moich dzieciach. To jest miłość i niesamowita więź, chociaż widzimy się rzadko, bo bratowa nie jest towarzyska i nie lubi raczej nikogo a już na pewno nie lubi się mężem dzielić, nawet z siostrą, o czym mi kiedyś powiedziała.

Gość gość
Ja rozumiem moja mame bo to jej brat ale nie rozumiem mojej rodziny ze zostawiaja wujka samego w takiej sytuacji. Mysle czy do nich nie zadzwonic ale zaraz bedzie obraza.