Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak zrobil?

Polecane posty

Gość gość

Podchodzil mnie, kleil sie ale powiedzialam wprost ze ja sie w przygody nie bawie. Jakis czas pozniej przytulalismy sie w sumie po raz pierwszy i juz gdzies po pol godziny on wstał i poszedl sobie... Ja juz troche podjarana ale nie pokazalam tego.On chyba tez,nie wiem na spodnie nie zerkalam ale zaczal juz mnie dotykac prawie wszedzie, po wlosach zwlaszcza ale nie tylko, lapac za rece,kolana... I chuj. Uciekl.

Gość gość
Bo zlapal cie za fiuta i nie chcial miec przygody z shimejlem

Gość gość
Dotykał cie bez pozwolenia? To molestowanie.

Gość gość
Z pozwoleniem xd Minely 2tygodnie, on do tego nie wraca,normalnie ze mna rozmawia, znaczy glownie dzwoni, pisze...nie widujemy sie

Gość gość
Sam zainicjowal. Byl u mnie i zaczal sie przytulac sam. Wczesniej rozmawialismy sobie

Gość gość
NIE WIEM. NIE ZDARZYLO MI SIE JESZCZE

Gość gość
Skoro nie chciałaś przygód, to odpuścił.

Gość gość
to po co sie przytulal? ja mu powiedzialam kilka tygodni przed przytulaniem ze nie szukam przygod a nie w trakcie przytulania

Gość gość
wyraznie stwierdzone bylo: autorka sie w przygody nie bawi. wiec przerwal, zanim sie na dobre rozkrecilo - ZGODNIE Z ZYCZENIEM. i teraz wielce problem do mezczyzny, babo masz, ze uwaznie cie wysluchal, uszanowal twoja wole i postapil zgodnie ze slowami twojego autorstwa, jasno i precyzyjnie wyrazonymi? leb potluklas czy od urodzenia mozg masz niesprawny? do siebie pretensje, nie do innych, masz czego chcialas wiec morda w ciup i szanuj, nie narzekaj.

Gość gość
ale mowie chyba, ze to bylo tak (w kolejnosci chronologicznej) : on sie kleil, odtracilam raz, drugi, powiedzialam ze przygody nie są dla mnie. Powtorzylam to kilka razy, powiedzial ze nie bedzie naciskal. Cos tam zaczal przebakiwac o zwiazku w zartach.I ostatnio u mnie byl i wtedy to sie stalo, przytulal mnie jw, nakrecilam sie juz a on nagle mowi,ide do domu.

Gość gość
No bo nie chciał iść na całość, skoro miał w głowie twoje słowa.

Gość gość
To po co zaczynal?moze to zemsta ze go wtedy odtracilam?

Gość gość
Nie jest niedoswiadczonym szczylem ma 30 lat,kilkanascie partnerek na koncie to nie wie, ze takim dotykaniem nakreca kobiete?