Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak reagujecie gdy pisze do was zajety, zajeta

Polecane posty

Gość gość

Jak reagujecie na pisanie do was zajetego faceta np? Zastanawiam sie czy ze mna jest cos nie tak, jestem wolna i pisze do mnie kolega z pracy, jest przystojny i sympatyczny, ale ma dziewczyne i po prostu ja czegos takiego nie toleruje. Rozumiem, ze moze im sie nie ukladac czy cos a po prostu mnie polubil, ale ja reaguje tak, ze od razu kogos takiego splawiam, nie daje szansy rozwojowi sytuacji. Moze to chore, ale uwazam, ze jak sie psuje to niech zerwie a pozniej szuka odpowiedniej kandydatki. Obawiam sie, ze w ten sposob moge zostac sama, bo to nie pierwszy fajny, lecz zajety , ktorego od razu puscilam kantem. Po prostu mnie ktos w taki sposob urobił, tzn pisał sobie z inna przez dlugi okres, sprawdzał grunt a potem mnie zostawił. Ja to bardzo przezylam i mialam dlugo zal i do niego i do niej. W zwiazku z tym, ze wiem ile to moze przyniesc cierpienia ludziom to tego nie toleruje, a wy co wy na to?

Gość gość
Każdy jest inny ma inne sytuacje trudno ocenic pewnie róznie bywa

Gość gość
Ja toleruje do czasu, później jeśli kogoś polubie bardziej, chciałabym żeby był szczęśliwy i nie wp*****lsm się. Chociaż czasem bardzo chcę.