Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za ile sprzedac meble dzieciece

Polecane posty

Gość gość

Chcialabym zmienic dziecku meble.2 lata temu kupila szafe, biurko i regal za kwote ok 1300zł -calosc.Kolor korpus jasny sonoma a a boki wenge.Stan mebli idealny.Zadnych otarc.Mysliscie ze ktos kupi?Myslaalam na pocztku wystawic ogloszenie za 800zł.Czy nie za duzo?Bo chce zmienic na biale

Gość gość
no raczej duzo. powiem tak ja bym uzywanych mebli nawet za darmo nie chciala, a co dopiero za 8 stow. wystaw za 4 stowki, moze ktos na to pojdzie.

Gość gość
szkoda mi to sprzedac za 400zl.

Gość gość
to jak ci szkoda, to sobie zostaw.

Gość gość
a po cholere zmieniac dziecku meble co dwa lata? mam taka znajoma, ktorej maz zarabia krocie na kopalni, a oni co dwa lata remonty, wymiana mebli, auto tez nowe jest u nich mniej wiecej co tyle samo co te remonty. poszla do sklepu po zelazko to wrocila jeszcze z nowym telewizorem, bo wiekszy od tego co mieli. I takim sposobem rozwalaja kase a i tak, jak mieli choyowo w mieszkaniu, tak maja nadal. Normalny czlowiek by a to mial dawno chalupe.

Gość gość
bo mimo ze fajne sa to wolalabym biale.

Gość gość
za chwile ci sie co innego spodoba i tez wymienisz?

Gość gość
bo szukam z tego zestawu lozko ale juz nie ma w sprzedazy.

Gość gość
za 800 to chyba debil kupi uzywane meble.

Gość gość
gość dziś Krocie na kopalni? hahahahhahahhahaah ciekawe gdzie :D:D

Gość gość
a co , twoj pracuje na kopalni i zarabia malo? to chyba zarowki wkreca!

Gość gość
zwykly gornik zarabia 5tys zł, plus do tego co chwile 13stki, za wegiel, za zyski, itp czyli drugi raz wyplate dostaje. a oprocz gornika to jest jeszcze sztygar, nadsztygar i inni, wiec skad wiesz kim jest maz kolezanki?

Gość gość
Za 800 zł w życiu nie pójdzie. Atrakcyjne towary używane idą za połowę ceny, a meble o których piszesz raczej są dość specyficzne... nie każdemu będą pasować dwa kolory okleiny. Regału nie każdy potrzebuje, a sama piszesz że łóżko takie żeby pasowało to już trudno znaleźć. Dodatkowo meble czasem są mniej stabilne po rozkręceniu i ponownym złożeniu. Raczej za więcej niż 500 zł nie sprzedasz. Z drugiej strony- jak ci się nie śpieszy, możesz się pobawić, wystawić ogłoszenie i obniżac cenę jeśli nie będzie zainteresowania.

Gość gość
nie trzeba iuch wcale rozkrecac. spokojnie mozna tak przewiesc.

Gość gość
gość dziś no zaskocz mnie wyplata swojego meza, a ja ci powiem komu loda w pracy robi :]

Gość gość
gość dziś skad masz te dane? z nieba??

Gość gość
A to czy nie trzeba rozkręcać- to zależy jakie kupujący ma mieszkanie. Wystarczy wąski korytarzyk plus wąskie drzwi i może być problem. Przewiezienie w całości szafy czy biurka też jest bardziej kłopotliwe niż w kawałkach.

Gość gość
0:29 jesteś zwykla prostaczka, bez odbioru. A do osoby nizej: nie, nie z nieba. Pochodze z gorniczego miasta, kazdy maz mojej kolezanki, jak i moj, pracuje na kopaalni, moj dziadek pracowal, moj ojciec i brat. Malo kto tu nie pracuje na kopalni.

Gość gość
Wystaw za 800, jak komuś sie spodoba to i za tyle kupi. A jeśli nie to zaloz sobie prog minomalny i bedziesz miala pole do targowania.

Gość gość
albo ,, przemaluj na biało??? a łóżko z jakimś tam czymś by pasowalo mozesz zrobic na zamówienie, albo dobrac takie ktore tez bedzie pasowało, chociaż by na metalowej ramie