Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego dziewictwo i prawictwo nie maja logicznego

Polecane posty

Gość gość

wytlumaczenia? i prawa aby dzialaly??? Dlaczego prawiczki i dziewiczki okazuja sie najgorszymi mezami zonami? odpowiedz jest prosta milosc to reakcja chemiczna w muzgu ktora wytwarza sie po seksie, dlatego takie osoby nie maja biologicznych mechanizmow milosci jesli nie mialy seksu, caly kult prawictwa i dziewictwa jest piekny ale niestety zgubny i prowadzacy do nieszczesc

Gość gość
dokladnie

Gość gość
Pożądanie to nie milosc Jeśli kogoś prawdziwie kochasz, to kochasz go nawet bez seksu! Seks to tylko popęd, instynkt, zwierzęta też się seksza. Miłość jest uczuciem typowo ludzkim, i u ludzi miłość powoduje chęć do współżycia, które jest tylko jedną z form wyrażenia miłości. Niestety są też ludzie, którzy funkcjonują jak zwierzęta, pożądaja bez miłości, oni nie są zdolni do miłości.

Gość gość
10.48 pięknie, tak właśnie jest, miłość łączy ludzi, seks jest jej wyrazem, dodatkiem.Gdy zabraknie seksu a jest miłość ludzie nadal patrzą na siebie z czułością, gdy zabraknie miłości a jest seks szukają innego obiektu, bo z doznać nowych wrażeń.

Gość gość
jak kogoś kochasz to ręce same ci wędrują w kierunku jej/jego ciała, a jak tak nie jest, to można mówić najwyżej koleżeństwie i wspólnym spędzaniu czasu.

Gość gość
11.03 to prostututki, ich klienci, napić płci obojga są zakochani, bo ich ręce wędrują same do macania innych, zazwyczaj tych co są najbliżej.

Gość gość
Seks to tylko popęd, instynkt, zwierzęta też się seksza. Miłość jest uczuciem typowo ludzkim, i u ludzi miłość powoduje chęć do współżycia, które jest tylko jedną z form wyrażenia miłości. x Człowiek jest zwierzęciem - niespodzianka! I kierują nim dokładnie te same instynkty - niespodzianka! Tak zwana ''miłość'' jest fantazją, kulturowym wytworem mającym łagodzić realia. Przykro mi, że zburzyłam Twój świat, ale im szybciej dowiesz się, że 'Mikołaj nie istnieje', tym lepiej dla Ciebie.

Gość gość
gość dziś - dokladnei dlatego muwie im ze milosc to wlasnei seks ;) ;)

Gość gość
11.10 współczuję ci, nie potrafisz kochać, jesteś realistyczna aż do bólu, ludzie kochają, pragną czułości, nie orgazmów a czułości i tkliwości, orgazmami tez nie gardzą ale nie sprowadzają do nich miłości, wierzą w Boga, modla się o siebie i bliskich, doświadczają cudu spełnienia modlitw, nie zamykają się na realnym świecie. Popatrz, ile cie omija z pełni życia. Nie jesteśmy zwierzętami, mamy instynkty, ale też rozwinięty rozum, wyobraźnię, tworzymy dzieła sztuki, muzykę, budujemy skomplikowane budowle, porozumiewamy się werbalnie, mamy skomplikowane uczucia, życie wewnętrzne, potrzebę rozwoju, poznawania, odkrywania, rozbudowane zycie spoleczne, to wszystko odróżnia nas od zwierząt i stawia ponad nimi.

Gość gość
gość dziś jestes przyziemna i niewysztalucona nauka muwi cos innego i zadengo boga nie ma :O

Gość gość
Mówimy o miłości czy pożądaniu? Miłość wyraża się w tym że jesteśmy dla kogoś dobrzy (mówiąc prostym językiem). Kochać możesz każdego człowieka. Pożądanie to inna sprawa, a seks to czynność fizyczna, powiedziałbym że narzędzie, możesz je wykorzystać by okazać miłość, bliskość, czułość, albo wykorzystać do zaspokojenia popędu. Ci którzy nigdy nie uprawiali seksu wydaje mi się że są bardziej czuli i jeżeli decydują się na seks to raczej z uczucia/bliskiej więzi, niż dla spróbowania jak to jest. Mam namyśli tych co czekają.

Gość gość
gość dziś mowimy o nauce a nie o jakims religijnym biadoleniu Panie kolego zakonniku :)

Gość gość
To piękne uczucie gdy zakochasz się w dziewczynie i czujesz ze mógłbyś być z nią bez seksu. Dla mnie dopiero wtedy to miłość.

Gość gość
Bo większość jest nawiedzona kościelnie i dlatego trzyma swój wianek haha.

Gość gość
Ja czekam z seksem do slubu i jestem normalny darucje sobie te wynaturzone wywody wy nie potraficie kochac :(

Gość gość
11:10 Pewien mądry człowiek, stwierdził kiedyś, że część ludzi na ziemi pochodzi od Boga, a część wyewoluowala od małpy. I chyba jednak miał rację :D To by tłumaczyło, dlaczego jedni są wrażliwi i potrafią kochać, a inni kierują się instynktem, popedami i własnym interesem :D