Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćSylwia suchy

pomóżcie proszę!

Polecane posty

Gość gośćSylwia suchy

jakiś psychopata chce pozbyć się mojego męża (wypisuje o morderstwie)ten świr myśli że mąż ma na imię Szymon ,a Szymon to mój 20 l.syn ,błagam pomóżcie mi go zdemaskować i zgłosić na policję,na męża też nie pozwolę czyhać.

Gość gość
A gdzie to wypisuje? Podaj jakiś link.

Gość gośćSYLWIA suchy
dwa dni temu był tu temat ,,zabiję z miłosci'' wtedy ta osoba pisała o mnie i o mężu .Ta osoba nie zna mężą ,wczoraj na jednym z tematów wspomniałam imię Szymon i teraz ten ktoś myśli że to mój mąż tak ma na imię a to mój syn.Z żadnym psycholem nie będę i nie chcę być .N innym temacie wspomniałam że ktoś chce zabić mojego męża to od razu ta osoba się zjawiła pisząc,,ciesz się będziesz miała spokój''.koszmar.W temacie chciałabym '' jest trop chyba oraz na ero w ,,Warkocz komety '' czy jakoś tak,tam wspomniałam o synu.T osoba tu pisze non stop.T osoba nie zna mojego syna ani męża ale zna mnie ,nie mam pojęcia co to za psychol.

Gość gość
asass

Gość gośćSYLWIA suchy
,,Ta osoba'' miało być,nie wiem czemu,, a'' obcina.Na temacie ,,Chciałabym '' osoba zalogowana jako ,,Szymon 2018'' zrobiła dziwny wpis ,ten ktoś pojawił się po tym jak wczoraj wymieniłam imię syna..aczkolwiek napisałam tylko ,,Szymon po pracy''...(syn pracuje)boję się o niego .

Gość gość
A on wie gdzie mieszkasz? Dałaś mu fb albo inny syf?

Gość gość
jak ja miałam groźby że zostanę porwana zgwałcona itp. poszłam na policje bo balam sie z domu wychodzic to mnie wyśmieli że mam psycho fana i tyle

Gość zawsze szczery
0/10

Gość gość
ahahahahhahaa naczelne bagno kafeterii sylwuska w akcji hahahahahaha :D :D :D ale Ty jestes j******a, ludzie czy wy to widzicie?:D

Gość gośćSYLWIA suchy
nikomu nic nie dawałam ,z nikim nic nie mam ,podejrzewam że to ktoś z pracy w wielu miejscach pracowałam i wielu świrów do mnie startowało.T osoba sporo o mnie wie.Boje się o syna ,ta osoba już jakiś rok temu tu pisała że zleci zabójstwo mojego męża ukraińcom. Nie wiem czy mąż nie dostaje esemesów z pogróżkami bo dziwny jest jakiś ale nic nie mówi.Już kiedyś mi nadmienił że boi się o siebie.Myślę że ta osoba podgląda mój fb (mam publiczny profil) bo cokolwiek ukarze sie na fb ,to od razu ma tu wydzwięk .Nie zlikwiduję fb bo mam grupę z uczelni oraz kontakt z uczelnią przez fb. Mogłabym przestać tu czytać czy pisać ,tylko co to da?nie wiem kto to jest .

Gość gośćSYLWIA suchy
12.10 boje się o syna gnoju! o męża też! to nie jest śmieszne!!!

Gość gość
Ta hahahahahaha wielu do ciebie startowało Hahahahah i na pewno ktos chce zabić twojego meza i pisze o tym na Kafe hahahahahaha W sumie nie powinnam sie śmiać, Bo jestes bardzo poważnie chora i pewnie piszesz z zakładu;(

Gość gość
Jestem podszywaczem ale teraz sprawa jest powazna trzeba jego zlapac i zatluc tego msciciela kuwa k***s p********y zabic i zakopac sksyna

Gość gość
Podaj mi link do tego tematu jestem informatykiem i wszedzie go znajde skad pisal

Gość gość
dziś no cóż na przyszłość w internecie pisz inne imię zamiast syna córkę i nie miej fb.

Gość gośćSYLWIA suchy
12.19 nie obrażaj mnie ! nie życzę sobie! boję się o własną rodzinę !czy to tak trudno zrozumieć??????Syn 2 l temu też tutaj miał pogróżki chociaż on tu nie pisze ale było,,pilnuj mamusiu synusia bo suchoklatesowi może stać się krzywda jak będzie wracał do domu na hulajnodze''..oraz coś jeszcze ze ,,będzie połamany'' teraz to chyba inna osoba bo wzięła imię syna za męża.Niektórzy powinni być przymusowo leczeni tak uważam!

Gość gość
12:25 przeciez ona sie tu nawet nazwiskiem podpisuje, To co Ty jej radzisz:o ona tu swoje całe zycie opisuje, małżeństwo, pisze o jakichś sąsiadach znajomych po nazwisku:o teraz płacze idiotka, a sama powinna doznać konsekwencji za ujawniane danych innych Ludzi:o z jej pisaniny to ciezk uwierzyć, ze to jest zdrowy na umyśle człowiek, ona wyglada na całkowicie chora:o ciekawe jestem ile jej znajomych ja tu zdemaskowało juz, niezłe pośmiewisko z siebie robi i z dzieci swoich.

Gość gość
12:27 Siebie najlepiej wylecz i odetnij neta:D nie szkoda ci dzieci ze przez matkę wariatkę do cna ludzie sie z nich śmieją?:D

Gość gośćSYLWIA suchy
12.24 sprawdz mi temat,,Chciałabym'' chodzi mi o login ,,Szymon 2018,to dla mnie ważne.Ten drugi temat,,Zabiję ci mężą z miłośći'' czy jakoś tak trudno bedzie znalezć bo parę dni minęło ale poszukam.Od teraz wrzucam do ,,ulubionych'' tak bedzie prosciej znalezć.Dzięki bardzo.Fb nie moge zamknąć bo muszę mieć dostęp do kontaktu z grupą z mojego roku,tam wszystkie info odnosnie studiów sobie przekazujemy więc to niemożliwe ,jedyna opcja zmiana na ,,prywatny''

Gość gość
12.30 proszę też podpisać się nazwiskiem jesteśmy ciekawi kto za tym stoi?jesteś pierwszą podejrzaną osobą

Gość gośćSYLWIA suchy
ta osoba kilkukrotnie próbowała złamać hasło na nasz wspólny grupowy adres mailowy(g mail) ,bo przychodziło powiadomienie na domiar tego ta osoba się tutaj tym chwaliła że tak robi(padły szczegóły-dane właścicielki poczty),wyświetlało nawet lokalizację i numer tel albo komputera (osoba pisała z hotelu)nie był to nikt od nas z grupy.Co chwilę przychodzi raport że ktoś próbuje włamać się do naszej poczty.T jest chore!Nie wiem czy to ta sama osoba czy dwie różne,fakt faktem normalne to nie jest.TO jawna inwigilacja .

Gość gość
12.32 pana /panią również prosimy o podpis nazwiskiem w przeciwnym razie dodajemy do grona osób podejrzanych

Gość gość
12 .32 ,pisze że syn ma 20 lat ,dlaczego ubliżasz tej osobie?

Gość gość
Głupia prowokacja ! Tęsknota za dawnym ? Coś znowu dokonaliście "wielkiego " co umknęło innym uwadze ,a może nie chcą o tym dyskutować i musicie zagaić rozmową i się pochwalić ? Przecież bezinteresownie tego nie robicie ,wszystkie poczynania wasze mają jakiś cel ,choćby zdenerwować ,po dotykać ,kopnąć i pisać pisać ,aż ktoś tego potoku słów nie zatrzyma . Życie umyka wam na forach i innych portalach ,gnijecie choć wydaje wam się ,że to najwspanialsza rzecz jaka was spotkała , żałośni w tej swojej głupocie .Nie wiadomo czy się tym gorszyć ,czy litować nad wami ? Kiedyś dotrze to ,z pewnością do was ,ale będzie już za późno .

Gość gośćSYLWIA suchy
prowokacja????? wspomniałam wczoraj imię syna to już dziś osoba o loginie ,,Szymon 2018 '' pisze zdanie -Bądźcie szczęśliwi z moją żoną aż do mojej śmierci'' co to ma być się pytam????????Osoba nie wiedziała że syn jest dorosły i wzięła go za męża .Wszystko to po temacie z moimi wpisami na dziale ero,,kometa hejtuje '' czy jakoś tak ,tam wspomniałam imię Szymon,boję się o niego!.provo? a po co miałabym zakładać tak debilne provo?już nie jeden świr coś sobie uroił związku z moją osobą a potem wielce oburzony jak zrobiłam awanturę że mam męża i dzieci!

Gość gośćSYLWIA suchy
tęsknota za dawnym ? co to za bzdury?za czym dawnym ? mówię o próbie planowania morderstwa czaisz?

Gość gość
12:50 powiedz to tej całej sylwii,'ktora od Paru lat całe swoje zycie opisuje na kafeterii. Wpisz nawet tu w wyszukiwarkę "gosc Sylwia" to zobaczysz, ze obcy ludzie o niej tematy zakładali, z pytaniem kto to jest, co to za wariatka:D sa tacy użytkownicy co sa tu od lat, w internecie nic nie ginie, a jeszcze jak ktos ma niezła pamięć, to zapamięta to i owo, Co ona tu wypisuje:O serio sie oburza jak szalona, jak ktos jej zwroci uwage, a sama wypisuje z detalami wszystko o sobie:o dlatego ja juz czasem watpię w jej zdrowie psychiczne:o kazdy fajny i ciekawy temat rozwala swoim babalniem, monologami i sobie:o I nie jest żadnym jej prześladowca, tylko czesto tu czytam, czasem sie wypowiem, a ona tu pisze od paru lat juz... Wszystko klepie jakby nie miała instynktu samozachowawczego, a teraz twierdzi, ze ktos jej chce meza zabijać:o Sama sobie winna.

Gość gość
Suchy śmieszny jesteś w tej swojej głupocie ! Czy ty wiesz jeszcze kim jesteś ,czy już wszystko wymieszało ci się w tej starej głowie ? Czas umyka i nie masz go już za wiele ! Kiedyś ktoś napisał ,"żyć tak ,żeby nikt po naszej śmierci ,nie odczul ulgi " Po twojej śmierci wszystkie wróble będą ćwierkać radośnie n a r e s z c i e !

Gość gość
Trudno wytłumaczyć schizofreniczce- paranoidalnej że nie każdy tu wspomniany Szymon to jej syn tylko dlatego że ma taki nick nie każda Sylwia o której tu się wspomni to ona i nie każdy mąż to jej mąż. Ta choroba ma to do siebie że tworzy wytwory w mózgu nad którymi ona nie panuje. Ona jest w ciężkiej wielomiesięcznej psychozie. Czasem jej odchodzi ale tylko na tyle że jest mniej agresywna słownie a urojenia że tu są jej WIELBICIELE z różnych prac nadal się utrzymuje. Męża wyzywa od zdrajców. Teściom opinie popsula a dzieci jak piszecie muszą z bólu i wstydu zagryzać usta. Sylwia opanuj się i poszukaj pocy u psychiatrów. Ani ty bóstwo ani jakaś celebrytka żeby komukolwiek zależało na twojej krzywdzie.

Gość gość
sylwia suchy pisze pod nickiem parassolka i frezja to trool który w każdy nicku widzi kogoś znajomego :D