Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sex problem , proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Witam, od 8 miesięcy jestem w nowym związku mój mężczyzna bardzo mi się podoba nasze relacje jestem zakochana w zajemnoscią i wszystko się układa no ale niestety jeżeli chodzi o sex to totalna klapa :( mam wrażenie że mój mężczyzna jest w ogóle niedoświadczony w tych sprawach i nie wie co ma robić chociaż bardzo się stara :( przez co jestem bardzo z frustrowana nie mam przyjemnosci z seksu i satysfakcji jest mi z tym ciężko po za tym mam duże libido nie chciałabym go zdradzać i być nieszczęśliwa z tego powodu , nie wspominałam mu o tym nie chcę zburzyć jego poczucia wartości czy coś nie wiem co robić czy jest możliwość bym go nauczyła ?? głupio to brzmi :/ dla mnie seks jest potrzeby jak powietrze w życiu i tu musi wszystko grać dopasowanoe seksualne jest bardzo ważne , zastanawiam się nawet nad rozstaniem

Gość gość
Wstaw swoje zdjęcie bez bielizny, zobaczymy, gdzie leży problem

Gość gośćigrek
Podpowiadanie partnerowi to nic złego a tym bardziej mowa o tym co mógłby zrobić w trakcie nie powinna go urazić.

Gość gość
jak go chcesz nauczyć nie mówiać mu o tym żałosne

Gość gośćtakawredna
Mam a właściwie miałam ten sam kłopot. Jestem z fantastycznym facetem od 5 lat ale w łóżku to żenada. Seks minutowy albo i sekundowy. Ponad 2 lata temu poznałam pewnego chłopaka. Seks z nim jest taki ze jeszcze kilka godzin po powrocie od niego trzęsą mi się uda. Niestety jako partner do związku to tragedia. Pozdrawiam i życzę powodzenia :)