Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rasizm w Polsce. Jeste w związku z Kenijczykiem i na ulicy w Polsce JEST TRAGEDI

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy sie patrza na nas, czuje od nich taka nienawisc ze z checia by nas zabili. Co sie dzieje z tym krajem? Za granica atk nie ma.

Gość gość
Nic z tym nie zrobisz. Taki naród. Swoich potrafią zniszczyć a co dopiero człowieka innej rasy czy narodowości. Kenijczyk Ukrainiec - wszystko nie pasuje.

Gość gość
Bierz czornego za doope,i spadaj do Kenii. Tam bedziecie zyli ,jak w raju.

Gość gość
no niestety, takie społeczeństwo

Gość gość
Hm...więc może jedźcie do Kenii jeśli Polska jest zła. Już to widzę jak tam powitają Cię owacjami na stojąco, zwłaszcza jego rodzina.

Gość gość
a co to za argument, ze ma jechać tam. Jest stąd, ma prawo układać sobie zycie jak chce. A ludzie niech sie zajmą swoimi związkami- zwykle i tak nieudanymi mimo takiego samego koloru skóry, no chyba ze Zenek bardziej jest czerwony na mordzie bo wiecej chla. W końcu niby to my aspirujemy do bycia cywilizowanymi ludźmi w cywilizowanym kraju, a nie to co tam jakaś dzicz gdzieś tam, wiec zachowujmy sie na jakimś poziomie

Gość gość
Tu jest największa dzicz mentalna w całej Europie. Polak to jak piszesz gęba czerowona chleje i robi dzieci- tatuaż na d***e wydzierga i już z niego patriota, bo " kocha polske". Taki typ na ulicy spotkasz najczęściej. Osobę innej narodowości zjedza żywcem. Nie mają szacunku do własnych sąsiadów A co dopiero obcego człowieka. Zieja nienawiścią i jedyne co potrafią to napisać" jak Ci się nie podoba to wracaj do Kenii". To jest Polska DYSKUSJA.

Gość gość
ale będą sie zachwycać złotym wiekiem co to Polska była oazą tolerancji i w ogóle od morza do morza, tyle że nie [potrafią tej wspaniałej cechy, z której są niby dumni zastosować na codzień

Gość gość
no i słynna polska gościnność ,którą się tak szczycimy :D,,Gość w dom , Bóg w dom "

Gość gość
Autorko tu nie chodzi o Kenijczyka. Nikt by się go nie czepiał samego w sobie. Opinia jest zła o tobie, że sie związałaś z czarnym. Wszyscy wiedzą jak sie kojarzy taka kobieta jak ty. Z kobietą prymitywną, z kompleksami, którą kręci egzotyka, wielkie pały i chce za wszelką cene, w tani sposób zaistnieć w kraju do którego sama czuje pogardę. Nie ze względu na rasizm, ale ot tak po prostu. Dla mnie kobiety Polki które się wiążą z czarnymi to kobiety niskich lotów. Podkreślam tu nie chodzi o rasizm, bo czarny człowiek sam w sobie nie jest niczym złym, tylko o to co takie jak ty mają w główce, a mają niewiele.

Gość gość
13.19 ale po co wydaliłes z siebie to całe goofno i jeszcze udajesz ze to przemyślenie było, a nie prymityw i chamstwo?A tak przy okazji, nawet jesli jakaś panna w Polsce związałaby sie z kolorowym dla jego egzotycznej duzej pały, to zasadniczo co ciebie to obchodzi. Ja sie z tego powodu związałam z całkiem białym , ale to bieluskim chłopakiem rdzennie polskim, bo akurat bardziej mi jego ptak odpowiadał od innych , które wczesniej znała, tez polskich zreszta.

Gość gość
o to co takie jak ty mają w główce, a mają niewiele. x A moje pytanie brzmi, co ty masz w główce poza skisłym powietrzem?

Gość gość
Ale każdy powie jaki to jest tolerancyjny z niego czlowiek

Gość gość
Polka wiazaca sie z czarnym z Afryki to zguba dla narodu. Zaloba..

Gość gość
Nigdy nie zauważyłam takiej niechęci, o której piszesz, ale może w dużych miastach jest inaczej, bo przecież mnóstwo ciągle chodzi ludzi o innym kolorze skóry.

Gość gość
To nie nienawisc tylko zdziwienie. Ja sama jak u nas widze murzyna to o matko. Nieznane jest straszne wiec tez tego sie boimy. Ja boje sie radykalistow i muzulmanow. Dziwisz mi sie ? Boje sie o moje dzieci i moja rodzine i moich krewnych. Wiesz co robi multi kulti ? Doprowadza do wojny domowej. Nie ma nic gorszego niz wojna domowa. Drugi Wolyn.

Gość gość
A jak bys pytala dlaczego sie boje ? Bo sieja zamet i ferment. U siebie zgotowali pieklo i przyjechali gotowac je nam tutaj.

Gość gość
Kotek jedź do Kenii ze swoim narzeczonym. Co ci stoi na przeszkodzie. W RPA czarnuchy wbrew wszelkiemu prawu pozbawiają białych ludzi ziemi tylko dlatego, że są biali. Bez żadnych podstaw prawnych zabierają ziemię białym ludziom, którzy tą ziemie kupili i mają akty własności. Więc nie mów mi o rasizmie. Wypad do Kenii tam będziecie mieć super warunki do życia.

Gość gość
To czemu do Kenii nie wyjedziesz ? Jestem ciekawa jak tam by cie goscinnie przyjeli. Na powitanie przejepalo by cie z 10 typkow. Wiesz musza sprawdzic jaka to w srodku jestes. Masz jakies kompleksy ?

Gość gość
dziś no fakt, że ta zawier**** w RPA teraz, to niezły bigos...

Gość gość
U nas na grupie jest taka jedna co sie z czarnuchem zj***la. Ma chyba z 8ro dzieci. Chyba pare bialych i pare czarnych. Gruba blondyna z kompleksami

Gość gość
Czytałem o historii murzyna z USA któremu nie podobał się poziom rasizmu w stanach i postanowił wyjechać do Liberii... wiesz ile wytrzymał mieszkając w szałasie z gó'wna? Pół roku i wrócił do tej złej, rasistowskiej Ameryki. Dla czarnych możliwość mieszkania wśród białych cywilizowanych ludzi, panów tego świata, którzy zbudowali całą cywilizację to przywilej a nie prawo. Powiedz swojemu kochasiowi, że warto by zaczął to doceniać. Bo w Afryce nie ma nic prócz lepianek z gó'wna.

Gość gość
A wiesz po co zostal stworzony murzyn ? By sluzyc bialemu panu. Tak bylo zawsze. Dlatego natura przystosowala go do domu z łajna.

Gość gość
Polak-katolik w niedziele klepie w kościele bez zrozumienia różne wierszyki o miłości bliźniego a potem "śmierć wrogom, śmierć żydom, śmierć lewakom, śmierć murzynom, śmierć pedałom" itp.

Gość gość
Te czarne k***y sa wytrzymale po to zeby pracowac dla pana. Myslicie, ze skad ich tyle w Ameryce ? Pan sobie przywiozl sluge, a sluga zabil bialego i heja. Wolnosc zwierzyna ma.

Gość gość
Oni nie wygladaja jak ludzie. Oni wygladaja jak goryle z lasu. Lepy, nosy, ślepia. Jak małpy. Murzynki dopy jai szympansy.

Gość gość
dziś Mam przyjaciela, czarnoskórego doktora który z nami chodzi rok w rok na marsz niepodległości. Nazywa się Bawar Aondo Akaa i nigdy ani złego słowa nie powiedział na Polskę, dlatego go szanują. A tych co plują i im tu źle to proszę bardzo wypie'rdalać w podskokach do Afryki.

Gość gość
A ja mam sasiada koreanczyka. Bardzo madry, spokojny, czysty czlowiek. A znajomi mieli sasiada murzyna. Glosny i brudny. Tak go podsumowali. Mozecie udawac, ze czlowieka nie dzieli sie na rasy ale roznice sa przeogromne.

Gość gość
A ja bylam u lekarza murzyna to w ogole sie z nim dogadac nie moglam. Dziwny. Nic mowic nie chcial. Nie wiem o co chodzilo.

Gość gość
I wy się dziwcie, że Hitler was eksterminował czy Stalin zsyłał do robót przymusowych? No popatrzcie tylko na siebie i to, co tu wypisujecie. Kurvva, sam im chętnie bym pomógł w tym wszystkim, byleby odpolaczyć ten świat.