Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba nie podniecam go... co robic?

Polecane posty

Gość gość

To moj 3 chlopak, ale dluugo bylam sama, ponad 5 lat. W miedzyczasie tylko z jednym sie spotykalam ale bez dotyku. Nie wiem no staram sie go kusic...na innych dzialam... nawet bez dotyku A jego dotykam i nic.. jak kukla.

Gość gość
A masz błonę?

Gość gość
a gdzie go dotykasz? złap go za fujare i pomajtaj szybko tak góra dół góra dół i potem bierzesz do pyska siura i połykasz wszystko

Gość gość
Nie mam blony haha a jakie to ma znaczenie?

Gość gość
Nie mam doswiadczenia jak d***** zeby rozpoznawac każdą reakcje ale zaczelam czytac w necie,rozmawiac z ludzmi choc na te tematy nigdy nawet z kolezankami nie rozmawialam bo uwazalam,ze to prywatna sprawa. No i niby takie zachowanie powinno jarac, bylych jaralo, a jego nic no k******.

Gość gość
No to to najlatwiej hahaha ale chodzi mi o to ze np bylego przytulilam do biustu,pogladzilam po twarzy,wlosach,podrapalam po plecach i juz...tego tez tak dotykam, caluje,jezykiem po klacie az do dolu , chodzi o takie niewinne pieszczoty a on nic nie reaguje,kompletnie nic. Czasami testuje go zachowaniem , np pochyle sie przed nim tak ze biust idzie do dolu albo inne intuicyjne zachowania ktore na spontanie robie.Czasami usmiechnie sie ale moze dlatego ze ja sama sie usmiecha bo jestem podniecona nim xD

Gość gość
*usmiecham

Gość gość
Ale chodzi Ci o to że mu nie staje? :P Jeśli tak, to musisz wiedzieć że są faceci, którzy reagują wzwodem tylko przy bezpośrednim dotykaniu penisa. Twój facet jest albo mało reaktywny, albo bardzo doświadczony z wieloma kobietami i potrzebuje silnych bodźców.

Gość gość
No ,nie staje mu. Nie widze nawet po twarzy zadnej reakcji. Po prostu lezy bez ruchu jak trup. 😭. Wydaje mi sie ze raczej ma duze doswiadczenie wiec moze dlatego ? A przez te silne bodzce co masz na mysli ? Od razu mam sie bawic jego sprzetem czy co ?

Gość gość
Nie masz piersi, pupa ròwma z plecami bez tali. Tak samo jest z tyłu i przodu.

Gość gość©
Znalazłaś jakieś zdjęcie majtek na sprzedarz, chciała byś :)

Gość gość©
Sprzedaż :)

Gość gość
Mam podobna figure od tyłu. tyle z mojej strony ps. ja mam 24 lata,on 28

Gość gość
Czasami zdarzają się takie kloce których nic nie rusza.Właśnie z takim jestem,tez można prowokować,dotykać i nic.A na innych działało wszystko.Póki to swieza relacja to się nad nią poważnie zastanow.

Gość gość
Jakie kloce, takie jak większość kobiet tak zwane kłody? :-O

Gość gość
...klocowi ma stawać kiedy kłodzie pasuje i jest całkowicie odpowiedzialny za udane pożycie seksualne, bo inaczej to dopek, impotent i nieudacznik :-D

Gość gość
A tak w ogóle próbowałaś się rozebrać do naga? To zwykle działa, jeżeli nie zadziała to faktycznie go nie podniecasz i nic z tym już nie zrobisz :-) ...chyba że jesteś z nim dla pieniędzy, wygody czy coś?