Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Myślicie, że mnie olal?

Polecane posty

Gość gość

Chcialam sie poduczyć angielskiego więc napisalam do chlopaka, ktory rowniez chcial sie poduczyc..i tak mi się dobrze z nim pisało.. Jak nie mógl odpisać to zawsze przepraszał, bo ma slaby internet i są wakacje..no ja rozumiałam go, nie chodzi o to żeby wisieć na tym telefonie. I on często zadawał pytania... zawsze ten jeden sms dziennie to już coś :) ostatnio napisalam do niego w pytanie w nawiazaniu do jego ostatniej wiadomości i już mi nie odpisuje..nawet się tam nie loguje prawie w ogóle... wiem że to tylko niezobowiązująca rozmowa itd. ale bardzo się wkręciłam :( nawet mu powiedziałam kiedyś pół żartem że jeżeli się kiedyś wybiorę do jego miejscowości to czy mnie oprowadzi bo mogę się zgubić. To on odpisał że jasne, pokaze mu same fajne miejsca, i czy wybieram sie w te wakacje... no a ja że nie... i że ja go może kiedyś odprowadzę jak on przyjedzie do mojej miejscowosci........ Niby zwykła rozmowa, a tak mi zakręcił w głowie... i nigdy się aż tak długo nie odzywał... aha i liczę tylko na przyjaźń bo odległość.... :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować