Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego ludzie tacy powaleni? Nagle wszyscy Kory słuchają, a wcześniej nigdy.

Polecane posty

Gość gość

Kilka mam takich znajomych na facebook nbawet, pominę fakt, że inteligencją nie grzeszą, uczyć też im się za bardzo nie chciało, może to jest jakiś trop, choć nie sądzę, bo niektórzy niby wykształceni a też tak robią, zamieszczaja w kolko piosenki Kory, pisza jakies zapalone lampki etc., a prawda jest taka ze wiekszosc z nich w ogole nie sluchala jej piosenek. Zreszta zauwazylam to juz na innych przykladach

Gość gość
Pilnuj swojej doopy i nie wpieprzaj sie w to co robia inni w swoim wolnym czasie.

Gość gość
Teraz się dopiero zacznie :D wcześniej jechanie po niej za to co mówiła a teraz wielka miłość do twórczości.

Gość gość
Boją się raka chyba... dlatego jej słuchają dla mnie to żaden idol nie był nie jest i nie będzie..

Gość gość
Serio ? Nic takiego nie zauwazyłam :) Nigdy sie Maanamem nie jarałam,choc lubie ten gtunek muzyki i jest to muzyka moich czasów ;) W sumie to znam ze 2, 3 jej piosenki i tyle :)

Gość gość
A ja nie kojarze zadnej :x i nawet by mi nie przyszlo do glowy by sprawdzac

Gość gość
To jest raczej normalne, że jak artysta umiera, to jego twórczość jest na topie. W tv lecą jego filmy, czy utwory, wydaje się książki jeżeli to pisarz czy organizuje wystawy, gdy malarz. Co w tym widzisz nagannego, bo nie rozumiem. Dobra okazja, żeby odświeżyć twórczość. A te piosenki kojarzy prawie każdy, nawet jak piąte przez dziesiąte

Gość gość
Od zawsze byla u nas.

Gość gość
Ja zawsze jej sluchalam, teraz tak samo bede wracac do jej piosenek