Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu ludzie, którzy mają 30 lat i nigdy się nie całowali?

Polecane posty

Gość gość

jakim cudem jest to możliwe? :D

Gość gość
Normalnie nie szukałem dziewczyny do 27 interesował mnie tylko stan konta i gry.

Gość gość
Ja mam 28 i nigdy sie nie całowałam. Po prostu NIGDY nie podobali mi się ci, którym ja się podobałam. A ci, którzy mi się podobali nie zwracali na mnie uwagi lub byli zajęci. :O Chyba tak mam, że interesują mnie albo ci wyjątkowo przystojni albo ci wyjątkowo niedostępni i zamknięci w sobie. Ale mam to gdzieś, mogę być i dziewicą do końca życia. Zwisa mi to. Albo będę w końcu miała tego upragnionego, albo żadnego. Nie interesuje mnie kontakt fizyczne z byle kim. Desperatką nie byłam i nigdy nie będę.

Gość gość
No ja mam 27 lat i nigdy się nie całowałem. Nie zależy mi na tym. Na te rzeczy miałem ochotę jak byłem o wiele młodszy. Ale brak odpowiedniej osoby, trądzik twarzy w dodatku i tak czas zleciał.

Gość gość
Ja mam 28 lat i też się nigdy nie całowałem. Tylko nieszczęśliwe miłości. A kimś w kim nie jestem zakochany całowanie ani jakaś większa bliskość fizyczna mnie nie interesuje.

Gość gość
Straszne :O

Gość gość
Jak można dotykać inną osobę ustami? przecież to jest niehigieniczne i obleśne dla mnie...