Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem co o tym

Polecane posty

Gość gość

Myslec, zaprosil mnie do znajomych na fejsie facet z ktorym zerwalam miesiac temu i ktorego usunelam z fejsa, zgodzilam sie zeby byl tym znajomym ale milczy, nic z tego nie rozumiem, po co mu ta znajomosc na fejsie? Zeby widziec co robie czy co?

Gość gość
Byl ciekawy czy sie zgodzisz.

Gość gość
A po co ludzie kolekcjonuja innych na fb, no przeciez nie po to by rozmawiac z nimi, tylko by podgladac co wstawiaja, pisza, udostepniaja, kogo maja w znajomych. Sposrod 500+ znajomych moze z 2 osobami utzymuja czesty kontakt na fb a w realu sami jak kolki.

Gość gość
Moze mysli ze jednak wrocisz do niego.

Gość gość
To nie ma sensu bo by cos napisal a on milczy tak jakby mu tylko zalezalo zeby byc znajomym.

Gość gość
Czeka aż go przeprosisz i będziesz błagała o wybaczenie,wtedy będzie mógł cię wielkodusznie kopnąć w zadek,albo będzie cię męczył i grał obrażonego księcia a ty będziesz do niego pisała błagała,facecie czasem tak mają,typ narcystyczny i pimpuś zdobywca

Gość gość
Moze chce wrocic tylko po to zeby zrobic ci za jakis czas to samo co ty jemu, ja bym na twoim miejscu byla ostrozna.

Gość gość
To jest k****arz.

Gość gość
Może jest zbieraczem znajomych, może coś jeszcze do Ciebie czuje, może chce podglądać Twój profil, może jest ciekawy Twoich nowych zdjęć i komentarzy pod nimi, może myśli, że z kimś jesteś i chce mieć tego kogoś na podglądzie, może ma do Ciebie sentyment, mimo tego, że już się rozstaliście. Można jeszcze szukać innych przyczyn, ale tylko on zna prawdę, na co mu było to zaproszenie, które Tobie wysłał. Jeśli Ci to przeszkadza, bo irytuje Cię jego milczenie, brak aktywności, to albo go o to zapytaj wprost, albo - usuń i zablokuj, całkowicie odcinając się od tego człowieka. Jeśli nic do siebie nie czujecie, to dziwi jego podejście, ale może nie myśli o Tobie tak źle, może chce mieć w Tobie koleżankę. Nie wiem, można się tylko domyślać. Z reguły, najczęściej bywa tak, że chodzi o śledzenie profilu, o dodawanie nowych wpisów i zdjęć, by potem móc je komentować ze swoimi znajomymi, na przykład. Znałam sporo takich osób. Lepiej jest blokować takich oraz nie przyjmować ich podejrzanych, nowych zaproszeń do znajomych.

Gość gość
myślę, że chce ci grać na nerwach za to że go nie chciałaś, możesz go zablokować albo niech sobie będzie takim jednym z wielu niby "znajomych" na Facebooku, ja wszystkich swoich eks usunęłam, chciałam się odciąć od przeszłości

Gość gość
Wiesz do czego służy fejs? Jak liczysz na jakieś randewu to idź do portali gdzie specjalizują się w tej tematyce.

Gość gość
Pewnie jak bedzie dodawal zdjecia z nowa laska chce zebys widziala i zieleniala ze zlosci.