Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość są

Ilu powinna kobieta mieć facetów przed mężem?

Polecane posty

Gość gość
Dlatego prawdziwy mezczyzna musi byc roochaczem i d****arzem. Bycie porzadnym to frajerstwo

Gość gość
gość 2018.09.01 Kobieta która nie jest dziewicą nie ma prawa wymagać ślubu X Dlatego coraz mniej slubow i to nie tylko w Polsce ale i w usa. Poczytajcie sobie rozne strony

Gość gość
Ja miałam męża prawika który mnie rozdziewiczył. Ale przed ślubem zaproponował mi seks w trójkącie z naszym kolegą. Zgodziłam się a on zmienił propozycję na dwóch. Miałam obawy czy dam radę nie wiedziałam jaki duże oni mają k***ski. Mieli dużo większe od mojego wtedy chłopaka. Był to jednorazowy seks grupowy podczas którego miałam cudowne zerżnięcie cipki że aż miałam krwawienie po nim chyba do końca mnie rozdziewiczyli. Wdzięczna jestem mężowi za ten seks.

Gość gość
wszystkie baby to hooje

Gość gość
Na pewno dwóch męża i ginekologa gdy nie ma go przy dziewczynie podczas badań cipki i zabiegów. .." Na cztery lata więzienia został skazany ginekolog, który zgwałcił swoją pacjentkę. Kobieta była wtedy pod wpływem środków znieczulających. Mężczyzna ma też 10-letni zakaz wykonywania zawodu, musi też zapłacić 40 tys. nawiązki dla swojej ofiary. Prokuratura domagała się kary ośmiu lat pozbawienia wolności, a pełnomocniczka ofiary – dożywotniego zakazu wykonywania zawodu lekarza " a kolejni ginekolodzy są ujawniani gwalcący pacjentki w Zabrzu itd...

Gość gość
Intymność to taka rzecz którą mam dla męża prawiczka i mojej pani ginekolog. Tylko miałam męża i on mnie i to nam obaj wystarczy. Gdy będę rodzić to mąż jako moja połówka będzie przy mnie. Nie lubimy z mężem używanego towaru.

Gość gość
Ale te uzywane maja potrzeby i trzeba je kochac i bzykac

Gość gość
Te bardziej uzywane lepiej smakuja bo sa zalewane roznymi rodzajami spermy

Gość gość
Niech wypowiedza sie ci , ktorzy maja udane zwiazki a na liczniku duze przebiegi

Gość gość
A co to za różnica , jak kobieta robila to 100 razy z jednym , czy po razie ze 100 facetami . Ilość stosunków ta sama , cipka tak samo słodka .

Gość gość
moja zona przedemna miala 4 partnerow

Gość gość
Mój mnie miał jako pierwszą w swoim życiu ja byłam cnotką. I przed ślubem nie było innych umie ani męża. Po ślubie koleżanka zorganizowała wymianę partnerów a miała pięciu przed mężem. Gdy doszło do spotkania była w szoku bo mąż ma dość dużego i dopiero z nim miała szokujący orgazm. Chciała chociaż raz w tygodniu by mąż ją zerżnał mamy raz w miesiącu wymianę chociaż ja nie mam z kochankiem orgazmu. Nie liczy się ilość facetów lecz JAKOŚĆ czyli jedna duża pała.

Gość gość
Ja kiedy poznałam mojego przyszłego męża miałam 19 lat, on 23. Oboje nie mieliśmy wcześniej seksualnych partnerów. Aktualnie jesteśmy już prawie 9 lat po ślubie a ponad 13 lat razem.

Gość gość
Wystarczy jeden a dobry a nie iluś paproków! To jak ma wielu świadczy źle o tamtych co miała i o niej że brak stabilności emocjonalnej. Czyli niedadaje się do stałego związku on i tamci popaprancy skoro żaden nie dogodził jej tak by z nim była.