Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skuteczny rytuał na miłość

Polecane posty

Gość gość

zdecydowalam sie na urok milosny na powrot partnera,na efekty czekalam prawie 2 miesiace,ale jednak zadzialal, zamowilam urok u zinaidy bo najlepiej rokowala wedlug opinii innych internautow,kiedys robilam u innej wrzkia,le wtedy cos w ogole sie nic nie dzialo po rytuale,tym razem bylo inaczej,dostalam tez przesylke od wrozki i mam ja po dzis dzien, chlopak wrocil do mnie,moja ocena to taka,ze jest teraz lepiej miedzy nami ,nieklocimy sie juz ,nie zauwazylam jakiegos wielkiego wybuchu uczuc,ale cel zostal osiagniety,on wrocil i to sie liczy,polecam zinaide bo nie tylko jest to dobra wrozka,ale i robi naprawde skuteczny rytual

Gość gość
tylko ze to nie jest miłość ale zniewolenie drugiego człowieka i będziesz przez to cierpiała jak choroby psychiczne i fizyczne bieda wachlarz cierpięn jest szeroki skat to wiem bo to pochodzi od demonów magia jest własnosc demonw a im trzeba placic cierpieniem głupie nie sa i moga czekac z zapłata i wywołaja np wypadek ukochanej osoby

Gość gość
a jedynie jezus jest dawca szczescia i miłosci tak on to wszystko stworzył i jest władca swiata

Gość gość
Magia własnością demonów ? To demony magię wymyśliły, odnalazły, czy człowiek ? Masz typowo zniewolony umysł. Przykro mi. Już nudno czytać te same farmazony.

Gość marzenana

Polecam Bernadete.. kontakt e-mail i tel. Odpowiada na wszystkie pytania ! 

Bernadeta tel.504631387

Gość Zegnam81
6 minut temu, Gość marzenana napisał:

Polecam Bernadete.. kontakt e-mail i tel. Odpowiada na wszystkie pytania ! 

Bernadeta tel.504631387

WON ode mnie i mojego zycia NA ZAWSZE...