Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ja jestem nienormalna czy ludzie tacy sa

Polecane posty

Gość gość

Moj chlopak: -bo jest chory - bo sie nim nie interesuje - bo pozno odpisalam na smsa - bo nie chce jechac z nim do rodziny(czasem jezdze ale chyba zawsze nie musze), bo nie chce jechac z nim na piwo z kolegami(sa tam tylko sami kolesie bez dziewczyn, ich dziewczyny nie musza z nimi jezdzic ale ja z nim musze), bo nie chce zalozyc sukienki(nie lubie chodzic w sukienkach, czuje sie czesto nieswojo, ale on tak chce i juz bo wszystkie normalne dziewczyny sie tak ubieraja), -bo nie chce seksu, jak sie spotykamy dwa razy w tygodniu to seks musi byc dwa razy w tygodniu, jak nie to foch albo jak sie zbierze tak dwa razy pod rzad ze nic nie ma to awantura. Tak wiec.. Robi mi wtedy awantury, czasem jak nazbiera sie dwie trzy ww rzeczy to potrafi przyjechac do mnie i sie na mnie wydrzec, wstyd przed rodzina ze chlopak, nawet nie maz, potrafi tak sie zachowywac. Moja mama: -posprzatam caly dom, ugotuje obiad, a tu przeszkadza jej ze na przejsciu stoi miska do psa (moj pies wyniosl nie ja) to z przeklenstwami, wyzwiskami na caly glos awantura Ja nie wiem czy ja jestem nienormalna ze nie zdenerwuje mnie ze pies nabrudzil(to przeciez zwierze nie wszystko rozumie), ze jakas rzecz stoi nie tam gdzie powinna, czy to ludzie w moim otoczeniu sa znerwicowani.

Gość gość
Ludzie. A chłopak chyba chce Cię mieć na smyczy. Ja bym się nie dała.

Gość gość
Ale do niego nic nie dociera, to pewnie skonczy sie rozstaniem.

Gość gość
oczywiscie ze ludzie sa znerwicowani. nie masz empatii, zeby tego tak kompletnie nie pojmowac? widocznie nie masz, wiec jej nie oczekuj.

Gość gość
Nerwy nerwami, ale wkurza mnie wieczne wyzywanie sie na mnie.

Gość gość
Dziewczyno kochana jak możesz pozwalać na takie traktowanie siebie? Jako mężczyzna dostrzegam w tym patologie, a Ty? Ty się jeszcze zastanawiasz? Już dawno powinnaś odejść. Miej swój honor.