Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci całe życie kochają swoje pierwsze miłości

Polecane posty

Gość gość

A kolejne kobiety to zapchaj dziury? poważnie pytam

Gość gość
Tez się chętnie dowiem

Gość gość
Pierwsza miłość zazwyczaj przypada na czasy gimbu/liceum więc chyba sama masz niewiele.

Gość taki jeden facet tu
gość dziś do autorki, ABSOLUTNIE NIE, moja pierwsza jest jak mgła, nic nie wspominam, może jestem wyjątkiem, było fajnie dopóki trwało, skończyło się i tyle, zero wyrzutów

Gość gość
ja kocham wszystkie swoje byle milosci, ale najwieksza jest obecna. tylko z nia chce byc, nie z tamtymi. tamte to tylko mile wspomnienia o przyjazni jaka nas laczyla.

Gość gość
fajnie ze wypowiedzieli się faceci, czy potraficie bardziej pokochać kolejną kobietę niż tą pierwszą ?

Gość gość
Nie jestem pierwszą kobietą w jakiej zakochał się mój mąż ale twierdzi że jestem kobietą jego życia ;) Wspominał mi o tamtych dziewczynach z młodszych lat ale bez jakichś wyjątkowych emocji..

Gość taki jeden facet tu
gość dziś zawsze kocham obecną bardziej niż byłą, szczególnie gdy jest miła i to uczucie jest odwzajemnione, co czuć zachowaniem bez słów, miłość to coś co czuć a nie widać

Gość gość
gość dziś trafiłaś na świetnego faceta, teraz go nie strać jak to zrobiły jego EX

Gość gość
Zboczency!

Gość 34latekkk
Napewno nie. Skąd ten pomysł? Była dziewczyna to jak były telefon - pamiętam jak przez mgłę jak to było kiedyś.

Gość gość
21:45 Dziękuję bardzo, staram się jakoś ;) Od 11 lat, ale człowiek ciągle się uczy :) Pozdrawiam.

Gość gość
W takim razie nie wiem czemu mówi się że najwazniejszą kobietą w życiu facetów jest ta pierwsza, pierwsza miłość, pierwszy seks?

Gość gość
Bzdury

Gość gość
I to wierutne ale cóż. Widać że niektóre wierzą w te bzdety.

Gość gość
Dla mnie też bzdury, mam 34 kata i miałam kilku facetów i zawsze najbardziej wkręcona jestem w ibecnego a przeszłość się nie liczy.

Gość gość
Tez jako kobieta nie mam takich uczuć szczególnych do byłych zawsze obecnego kocham najbardziej i dziwiło mnie ze facet może tylko tą pierwszą tak rozpamietywać

Gość gość
Moja pierwsza miłość była nieodwzajemniona. Musiałbym być skończonym frajerem i idiotą gdybym całe życie myślał o tej, która mnie odrzuciła.

Gość gość
A jeśli właśnie z tego powodu odrzuciła?

Gość gość
23.49Odrzuciła mnie bo kochała innego. Potem tamten odrzucił ją.

Gość gość
A jednak myślisz o niej, nawet wiesz, że ten ktoś ją porzucił ;)

Gość gość
00.43 To że pamiętam tamtą sytuację nie oznacza tego, że o niej myślę. Minęło ponad 30 lat. To nie byłoby normalne gdybym wciąż myślał o kimś kto odrzucił moje uczucie.

Gość gość
Kurde kochalem sie w tylu kobietach ze ciezko sobie przypomniec je wszystkie. Pierwsza milosc no wlasnie kiedy? Ciezkie pytanie. Dla mnie osobiscie takie pojecie nie istnieje. No bo jak porownywac czasy podstawowki, szkoly sredniej, studiow i pozniejsze. Za kazdym razem bylem na innym poziomie rozwoju mialem inne cele i oczekiwania co innego mnie pociagalo w kobietach. Ale moze ja jestem wyjatkiem ktory juz w pierwszej klasie podstawowki podkochoiwal sie w nauczycielece, i kilku straszych kuzynkach;p Teraz liczy sie tylko moja zona;p Oczywiscie nie powiem ze nie patrze na inne kobiety typowo fizycznym wzrokiem ale milosc a pozadanie to znaczna roznica.

Gość gość
Wątpię. Co prawda jestem kobietą ale nie umiałam sobie poradzić z zapomnieniem o pierwszej miłości przez 7 lat. Wydawało mi się, że nigdy mi się to nie uda, jednak rację mają osoby które piszą że lekiem na starą miłość jest nowa miłość. Teraz śmieszy mnie to jak bardzo mi na nim zależało bo już kompletnie nic nie czuję. Myślę iż mężczyźni mają tak samo.

Gość gość
8.16 Też tak uważam. Po odrzuceniu szybko zacząłem oglądać się za innymi dziewczynami. Za żadne skarby nie zamieniłbym mojej partnerki życiowej na tamtą dziewczynę sprzed lat, która dała mi kosza. Jak to możliwe, że przez rok dawałem z siebie wszystko aby być z tamtą i nie zauważałem czy wręcz nie chciałem zauważyć tego, że ona mnie olewała. Szkoda, że nie można wymazać z pamięci tamtych wydarzeń. Chciałbym pamiętać tylko te przyjemne wydarzenia z rozdziału kontakty damsko męskie,a trochę ich było w moim życiu.

Gość gość
Pamiętać zawsze się pamięta, ale kochać nie. Gdyby tak było to ludzie by się nie rozstawali albo nie wchodzili w nowe związki. To jak długo kocha się swoją byłą zależy od wielu czynników np. jak dana osoba przeżywa rozstanie, jak długi trwał związek, jak bardzo była zaangażowana w tą relacje. Problem jedynie polega na tym, że niektórzy na pocieszenie po rozstaniu próbują od razu wejść w nową relacje i to jest największy problem przez który jest wiele złamanych serc. Kiedyś za bardzo zbliżyłem się do kobiety, która była świeżo po rozstaniu i jak przyszło co do czego tzn kiedy się zaangażowałem to ona postanowiła wrócić do byłego. Dlatego właśnie nie można wchodzić za szybko w nowe związki, musi minąć trochę czasu, bo inaczej można skrzywdzić kogoś kto nie jest niczemu winien

Gość gość
Pierwszą miłość, pierwszy związek pamięta się i tylko tyle.

Gość gość
8.31 Tak się zastanawiam, czy interesowały ciebie w ogóle uczucia tamtej dziewczyny czy tylko twoje własne? Jeśli dała ci kosza dlatego, że nie potrafiła tobie, mimo twoich aż rocznych starań, zaufać i ciebie pokochać , to zrobiła właśnie to, co mogła najlepszego w tej sytuacji - dała tobie i sobie szansę na coś lepszego. Nie chciała ciebie ani siebie unieszczęśliwiać nieudanym związkiem z powodu braku wzajemności.

Gość gość
Czy faceci całe życie kochają swoje pierwsze miłości x W gruncie rzeczy nieważne, że pierwsze, drugie, czy dziesiąte. Każda kobieta jest taka sama i taką samą ma szparę. Uczucia też są zawsze takie same, więc co za różnica? Jak czuje coś do setnej, to dokładnie tak samo, jak do pierwszej, więc tej pierwszej nie muszę wspominać. Nie ma potrzeby.