Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci całe życie kochają swoje pierwsze miłości

Polecane posty

Gość gość
gość dziś I pięknie sprowadziłeś tępe szmaty do realiów, miłość romantyczna jest domeną kobiet, nie facetów. Jak facet jest zaspokojony, nie wspomina żadnej z byłych. Chyba, że sobie trzepie, wtedy fantazjuje o buźce, która najlepiej robiła mu dobrze ;)

Gość gość
gość dziś W gruncie rzeczy faceci też mają to samo i są tacy sami. Tak więc NIC nie jest ważne, to tak jak zrobić siusiu w toalecie, spuścić wodę i wymienić na lepszy model po wcześniejszym poddaniu wnikliwym badaniom medycznym i dokładnym wyszorowaniu delikwenta :classic_cool:

Gość gość
Czyli to żadne mistyczne uczucie dla faceta gdy pierwszy raz się zakochał i odbył pierwszy seks?

Gość gość
12.25 Masz rację. Gdybym nie dostał od tamtej kosza nigdy nie poznałbym mojej cudownej żony- zakładając, że związałbym się na stałe z tamtą. Tamta wysiada przy mojej żonie nie tylko pod względem wyglądu, ale również pod względem charakteru. Nie ma tego złego......

Gość gość
gość dziś Gratuluję cudownej żony, która nie dała kosza :) Nie rozumiem tylko dlaczego tamta dawna dziewczyna tak cię ciągle interesuje (jej wygląd i to, że ją ktoś rzucił) Mieszkacie po sąsiedzku?

Gość gość
"Nie chce być pierwszą, chcę być tą ostatnią". Z którą się ożeni, tą najważniejszą

Gość gość
Całkiem sporo jest tych pierwszych i ostatnich - najważniejszych

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć co on naprawdę myśli o tobie, co czuje, czy nadal kocha swoją byłą dziewczynę, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl