Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wejdzie 1000 plus to bedzie tragedia

Polecane posty

Gość gość

Mamuski beda sie zwalniac z pracy.Jak za darmo dostana.A ja mam 1 dziecko meza i mamy mniej pracujac. chore to.

Gość gość
Nie przejmuj się. Budżet niedługo 500+ nie wytrzyma i innych "genialnych" pomysłów tego rządu.

Gość gość
nie bedzie tego, zdementowali

Gość gość
Nawet jezeli by wprowadzili to jest to inwestycja na lata. Taka niepracujaca mamusia nie zarobi na emeryture , a nawet jak dadza jej tysiaka za czworke, to za te 20 lat, gdy dzieci wejda w czas produkcyjny, to beda jakies smieszne pieniadze. Nie da sie cale zycie zyc z 500+ czy 1000+ wiec mamuska bedzie musiala skazic tipsy praca. Mniej przepracowanych lat, nizsza emerytura. Wszystko sie kupy trzyma

Gość gość
Jak będzie mieć 4 to dostanie emeryturę i tak. Przecież już jest ta ustawa

Gość gość
Ja tylko czytałam o tym. Nigdzie jednak nie było napisane czy ten tysiąc to już od drugiego dziecka czy może od 5. Może teraz będzie jakiś próg dochodowy? Macie jakieś informacje konkretniejsze? Fakt faktem jedynki teraz dopiero będą "poszkodowane"

Gość gość
Nie siej zamętu. Nic takiego - raczej - nie będzie.

Gość gość
To był tylko pomysł jakiegoś polityka ale w sumie odetchnęłam z ulgą, że to jednak nie wejdzie, bo niedługo planuje wrócić do pracy a te 1000 + tylko, by mnie do tego zniechęciło i pewnie bym ten powrót przekładała.