Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

argan oil INOAR do włosow opinie

Polecane posty

Gość gość

Może ktoś z was uzywa tego zestawu? Lubie olej arganowy, ale nie zawsze mam czas go nakladac w takiej klasycznej postaci. Szukam skutecznej alternatywy dla olejowania ;) tutaj widze, ze orpocz arganu jest tez pare innych olejkow, wiec chyba efekt powinien byc nawet intensynwiejszy. Co sadzicie?

Gość ajok9
Rzeczywiście skład jest bardzo bogaty w olejki, aż sama jestem ciekawa jak to działa.

Gość wiki829
Mnie zastanawia czy szampon z olejkami nie obciąża za bardzo włosów? Ja np. mam przetłuszczające się i bałabym się, że będą wyglądać na tłuste.

Gość myszka355
Mam cały zestaw z tej serii i polecam. Szampon absolutnie nie przetluszcza wlosowo, kosystencja jest lekka, dobrze oczyszcza, raczej delikatnie dociaza wloski, bez efektu przeciazenia. Odzywka u mnie ladnie nawilza i zmiekcza. Na wakacyjna pore szczegolnie polecam (latem wlosy bardzo mi sie przesuszaja, ale argan oil dobrze je zabezpieczna przed sloncem, wysokimi temperaturami).

Gość gośćgosccc
dostalam te kosmetyki w prezencie, uzywam regularnie i widze pierwsze efekty :) wlosy sa mieciutkie, bardzo nawilzone i maja taki ladny zdrowy blask- rewelacja :)

Gość gośćulcia09
wydaje mi się, że inoar ma sporo kosmetyków, w których są olejki, w tym również arganowy. ja np. lubię ich absolut daymoist. to seria, którą mogę używać po keratynowym prostowaniu, bez uszczerbku dla włosów.

Gość mariooo61
dawno nie mialam włosów w tak dobrej kondycji! od czasu gdy zaczelam uzywac inoaru w koncu odżyły i sa nawilzone, miekkie. mysle, ze lepiej dolozyc troche kasy i kupic porzadny produkt, ktory da widoczne rezultaty.

Gość revitala
dokładnie tak! Odkąd nie oszczędzam na kosmetykach do włosów są w o niebo lepszym stanie! Olejek arganowy to taki mó must have jeśli chodzi o codzienną pielęgnację :)

Gość ZuzkaPolicka
ja tym olejkiem zawsze wykanczam gotowa juz fryzure np po suszeniu czy prostowaniu. Nadaje wlosom taki blask, ze w latwy sposob mozna uzyskac efekt glass hair :)

Gość parcelka
Uwielbiam ten olejek, bo wlsnie ladnie wykancza fryzure. Jedna dwie kropelki i wlosy ladnie lśnią. Z innych kosmetykow sprawdz serię Vegan z Inoaru. Zarowno w szamponie, jak i odżywce jest duzo olejkow- bardzo wzmocnily moje wlosy i odżywily.