Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma ładnych i fajnych wolnych dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

Każda ma swojego przydupasa i to mnie wkurza nielicho. Ładne i fajne dziewczyny nigdy nie są same

Gość gość
Tak samo jak ładni panowie więc pozostań w swojej lidze albo świecie fantazji i ładnych i fajnych dziewczynach.

Gość gość
Jedyne wolne dziewczyny to takie kafeteryjne pasztety i psycholki

Gość gość
Ja jestem fajna i ładna, i tak się składa, że wolna, bo nie biorę sobie byle jakiego faceta :P

Gość gość
Dokładnie. Która wybierasz?

Gość gość
To naaucz sie odbijać, mnie brakuje takich mezczyzn, którzy umieją odbijać kobiety innym facetom. A teraz same takie majtki chodzą i użalają sie, ze zajeta jest... Mnie gdyby ktoś odbił, to moglabym zrezygnowac z obecnego związku. Ale niestety nikgo takiego odwaznego nie ma :P

Gość gość
09:43 Typowy przykład żałosnej zdradliwej dz*wki, niesamodzielnej i strachliwej na tyle, że nie potrafi zakończyć związku z facetem, z którym nie czuje się dobrze. Zero godności, qrewno.

Gość fajna zdradliwa dzivvka xD
gość dziś x A ty jesteś przykładem żałosnego frustrata, który liczy na równouprawnienie i jęczy że nie ma fajnych dziewczyn. No peewnie... na gotowe liczyć tylko potrafisz. A mnie nie rajcują takie typy, które nie odbijają i co poradze, tych innych fajnych zajętych pewnie też. Jesteś jak majty po prostu:classic_cool:

Gość gość
fajna zdradliwa dzivvka xD Domyślam się ze dopuszczasz otwarty związek ? Bo taki facet raczej wierny nie będzie ?

Gość gość
do takiej suki nie warto podbijac nawet na dluzsza mete, no chyba ze na ruhanie tylko

Gość gość
jestem fajna, miła i zajęta przez takiego jednego prawika z forum który sam nie chce wziąć i nikomu innemu nie da!!!!!!

Ja na polskich ulicach nie widze jakiś mega ładnych dziewczyn. Większość Polek ma mega małe usta i zwyczajne twarze

Gość gość
żaden facet nie jest wierny, macie jakieś info z duupy :D