Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wawalala

Rodzina

Polecane posty

Gość wawalala

hejka, mam pewien problem a moze to jakaś depresja ? otóż mam 22 lata jetsem osobą młodą ale od 15 r zycia utrzymuję się sama i tym samym od 15 r, zycia mam chłopaka , obecnie już męża . mamy fajne życie pomijajać fakt że mam cięzką traume z zycia rodzinnego to mimo wszytsko jestem dumna z osiągów i tego co dokonałam . mając 18 lat wyniosłam się z domu nie mając pracy marny zasilek wynajelam mieszkanie i uciekłam od matki alkoholiczki.... teraz mam to swoje 22 lata syna w drodze, męża od niedawna, (bylo wspaniale duze wesele ) mąż z dobrą pracąi mamy własny dom.. ale właśnie dopiero teraz czuję ze teraz moje zycie się zaczyna w latach młodości nie miałam czasu pieniedzy co lepsze mozliwosci przez rodzine aby koszystac z mlodego wieku typu kolezanki hobby pasje, teraz czuje ze mi tego brakuje, ze chcialabym jednak cos robic w swoim zyciu , ale zaczela dzis rano mnie przerazac mysl rodziny ze mam 22 lata , dziecko zaraz juz meza. i co dalej ? to oznacza ze juz czas sie pogodzic z tym ze nie bede miala samorealizacji ? ze dziecko rodzina juz mnie calkiem pochłonie? nie to ze narzekam bardzo sie ciesze z rodziny osiagów które mam , nigdy nie mialam prawdziwej rodziny ale jednak mysl ze nie mma jakiegos spelnienia zawodowego czy rozwijajacej sie pasji mnie dobija . jak to jest czy rodzina zabierze mi mozliwosci ? moze to jakas depresja ciązowa ? jest mi po prostu smutno mój mąz jest o 8 at odemnie starszy nie wiem czy zrozumie on w wieku 22 lat pewnie hasał na imprezy bawił się spełniał . ja natomiast juz mam zapewnione zycie rodzinne boje sie ze nie zrozumie , jak uwazacie kobiety

Gość gość
imprezowanie to nie spelnianie sie, ono nic nie wnosi. niby nie imprezowalas a meza gdzies poznalas i bylas w stanie sie utrzymac, choc nie wiem jakim cudem... Bez wsparcia rodziny. Nikt ci przeciez nie broni sie realizowac. Martyna Wojciechowska weszla na szczyt maja malutkie dziecko. Ograniczasz sie sama. Pamietaj o tym. Ty sama. Czy nie bylas zbyt gupua czasami, skoro zaciażylas i teraz biadolisz że zamiast rodzicielstwachcesz imprezowac? przeciez to sie mysli co robi ZANIM sie zrobi

Gość wawalala
nie rozumiesz. ja nie biedole nie mowie ze chce tez imprezowac! i sie tulac po klubach, ale typu realizacja hobby czy cos.;/ chcialam bardzo dziecka rodziny ktorej nigdy nie mialam, i chce nadal kocham swoja roddzine ale ostatnio naparzaja mnie dziwne mysli i sama dokonca nie wiem dlaczego czemu tak sie dzieje. a jednak widzisz dalam sobie rade matka alkoholiczka ojciec zginol w wypadku czlowiek gdy ma patologie w domu jest w stanie wiele zrobic aby uciec. traflo mi sie mieszkanie za grosze, szybko przeszlam na szkole zaoczna po roku znalazlam prace i tak poszlo, ale nie musze tego udowadniac nie chcesz nie wierz. ;/ meza nie poznalam na imprezie nie uwierzysz pewnie ale zwykly szary dzien wychodzil z poczty spojrzelismy na siebie i tak to sie zaczelo,,...

Gość gość
ech ciezka sprawa

Gość gość
Odchowasz dziecko to będziesz się realizować. Po co na siłę szukasz problemu?

Gość wawalala
nie wiem wlasnie chyba juz meczy mnie siedzenie w domu na zwolnieniu i za duzo mysle. :( głowkuje masz racje szukam problemu na sile

Gość gość
Rozumiem, że mąż ma dom, bo Ty raczej na to nie zarobilas? Ja pomyslalabym o edukacji, robisz straszne błędy, jaką szkoler skończyłas? Pracujesz? A mąż czym się zajmuje?

Gość wawalala
a co cie interesuje moje zycie , pisze z tele i czesto nie oatrze na interpunkcje , jestem kosmetologiem ,a dom wspolnie osiagnelismy ciezką praca ;]. oraz z pomocą kredytu , mam dobra prace przed ciaza pracuje na codzien w studiu kosmetologicznym ;]