Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rzeka Arabów ciągle płynie do Europy....

Polecane posty

Gość gość

Rzeka Arabów młodych wypasionych byczków płynie do Europy. Będą zabierać nam dziewczyny gwałcić corki. Kiedy byłem na kursie języka w Niemczech byłem tylko ja i kolega z Rosji w całej grupie. Pozostali 20 osób Arabowie muzulmanie i 2 muzułmanki. Próbowałem nawijać do jednej z nich bo była piękna i młoda. Miała na imię Rimm. Chętnie się zgodziła na rozmowę po kursie podwiozlem ją samochodem na dworzec. Na drugi dzień była cała zapłakana nie chciała już rozmawiać nie zgodziła się aby ją podwozić samochodem. Potem widziałem ją na rozmowie z najstarszym muzułmaninem w grupie i groził jej palcem. Dwa tygodnie później oznajmiła nam że wyszła za mąż za Palestyńczyka. Muzułmanie śmiali się ze mnie pytali czy coś z moim penisem nie tak że nie mam dziewczyny. Jeden z nich z rudą brodą wyglądał inaczej niż reszta ma już piękna Niemkę. Widziałem ich wczoraj na basenie. Jakoś religia nie przeszkadza żeby brać chrześcijanki a mnie zniszczyli Kontakt z piękna dziewczyną. Pięści się zaciskają. Najgorsze w tym że nic nie możemy zrobić bo Europejki same idą z nimi do lozka. Arabowie wiedzą że ich kobiety są nie do ruszenia bo nie mają żadnych praw a białe kobiety są do brania garściami. W takim tempie znikniemy jako biała rasa szybciej niż myślimy. Totalna masakra!!! Nikt mi nie wmówi tolerancji multikuli na takich zasadach że im się wszystko należy a ja biały Europejczyk nie mam żadnych praw do ich kobiet!!!!!!

Gość gość
To jest ta słynna tolerancja, która obowiązuje tylko białych na świecie :D Muzułmankom nie wolno się z niewiernymi wiązać i tyle. Im nawet religii nie wolno zmienić, bo grozi za to śmierć, a innych chcą uczyć :D

Gość gość
Polki już myją i golą ci'pki na powitanie. :D

Gość gość
Arabi są przystojniejsi od Polaków :) a Polacy tak samo, jak nie bardziej, agresywni.