Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks analny jak zacząć

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym zacząć uprawiać z mężem seks analny z tym że bardzo się boję. Do tej pory często gdy jestem podniecona mąż wkłada mi tam palec lub palce i sama jestem zdziwiona jak to potęguje doznania. No ale penis to co innego. Kiedyś dawno temu próbowaliśmy ale gdy chciał we mnie wejść to poczułam tak ogromny ból że pupa mnie jeszcze kilka dni bolała.. już nie wracaliśmy do tego. Jak się przygotować żeby był sukces? Czy to może nie boleć?

Gość gość
bo seks analny nie boli tylko jak sie wjeżdża z partyzanta na strzała, od razu posikasz sie takiego orgazmu dostaniesz w 3 sekundy

Gość gość
Sa zele do tego a po za tym wes cos w usta najgorzej jak wklada a pozniej to juz tylko lepiej

Gość gość
Autorko, mamy to samo. Moja żona uwielbia gdy wkładam jej tam palca lub dwa palce i gdy liżę jej ciasną dziurkę. Tylko raz odbyliśmy pełny stosunek analny z wytryskiem do środka. Żonę bolało w momencie wytrysku gdyż członek wtedy powiększa się i pulsuje. W związku z powyższym zrezygnowaliśmy z penetracji członkiem. Po dłuższej przerwie jednak mamy oboje ochotę aby spróbować ponownie. Ostatnio włożyłem jej tylko żołądź, ale się wycofałem gdyż żonę zabolało. Nie używaliśmy jednak żelu. Następnym razem spróbujemy przy użyciu żelu intymnego dla kobiet. No i trzeba to na początku robić bardzo powoli i z wyczuciem. Najgorszy jest początek czyli umieszczenia członka w ciasnej dziurce.

Gość gość
to najlepsza dziurka jaką posiada niewiasta

Gość gość
Moja dziewczyna w pierwszej kolejności robi sobie lewatywę oczyszcza jelito dokładnie .Po tym zabiegu nawilża się maksymalnie ja tak samo ,lecz na początek dziewczyna musi mieć pełen luz i wiarę w faceta żenię będzie nic robił wbrew jej woli . Trzeba zaczynać po raz pierwszy bardzo powoli i z umiarem ,boli przestać na jakiś czas i ponownie nawilżyć i wkładać ,aż nie będzie bolało .Gdy kochamy się od tylu moja dziewczyna dostaje tak silnego orgazmuze jej ciało dostaje na kilka minut nie kontrolowane konwulsje przeważnie gdy mam duzi spermy i tryskał w środku jej ciała .Ona wręcz uwielbia od tylu w o***t ,tylko niestety zajmuje to dużo czasu by się przygotować ,lecz warto .

Gość gość
Jak można wkładać tam palce??? A potem kobetę macać? Co za chore p****y. Fuj.

Gość gość
ja je`bie

Gość gość
Przde wszystkim kobieta musi byc juz porzadnie "napalona" - a wiec gra wstepna na wszystkie mozliwe sposoby. Kiedy jest tak dalego, ze chcialaby wiecej, to wszystko sie uda.

Gość gość
a d_u_p_a nie boli zaś

Gość gość
Dziękuję za rady, dziś podejdziemy do tematu. Boję się a jednocześnie nie mogę doczekać.

Rada najważniejsza: wszystko w życiu zaczynaj od początku i płać podatki bo nawet wyłączona komórka, żelazko, albo TV Cię podsłuchuje i sprawdź czy nie masz w sobie czipa bo jeśli się urodziłaś po 1998 roku to możesz już mieć. 🖐️

Gość gość
Kolejna co chce dać w dupę facetowi. Dupa jest od srania Głupota ludzka nie zna granic Zero honoru i godności kobiety

Gość gość
Same piszecie ze boli ale du py dalej nadstawiacie facetom Sięgacie dna I pomyśleć ze tacy ludzie obok mnie na ulicy chodzą Fuj