Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikerd

Kobiety nie lubią inteligentnych facetów

Polecane posty

Gość mikerd

Cześć jestem facetem i piszę na forum dla kobiet,bo chce Wam kobiety coś przekazać.Odnoszę wrażenie po kilku lat obserwacji i próbach zbudowania trwałego związku,że mit - " wygląd się nie liczy , a liczy się charakter " jest zupełnie bzdurny.Mało tego charakter się dla was też nie liczy.Mało przystojny facet,powiedzmy nawet przeciętny jest skreślany.Nie liczy się dla was to co chłopak sobą reprezentuje.Faceta elokwentnego czytającego książki i interesującego się ogólnie pojętą kulturą skreślacie.Facet z silnym kręgosłupem moralnym to dziwoląg( o wierzących nie wspomne)Niby zależy wam żeby chłopak był czuły,opiekuńczy a tak naprawde lecicie na bad boy'ów i mentalnych sebixów,a potem płaczecie że was skrzywdził.Macie wygórowane oczekiwania co do wyglądu chłopaka.Na potwierdzenie bardzo często spotykam naprawde przystojnego chłopaka(no homo),widać dobrze zbudowanego i przeciętną,wręcz brzydką dziewczynę.Odwrotna sytuację spotykam rzadziej.Jednocześnie jesteście coraz mniej kobiece,ulegacie głupiej lewackiej modzie z zachodu i udajecie wyzwolone.Naprawdę coraz mniej jest wartościowych,naturalnie pięknych kobiet. Faceci też nie są święci,żeby było jasne- lecą na wygląd pustych lasek,mają co niektórzy pstro w głowie.Na zakończenie dodam ,że żyjemy w coraz głupszym społeczeństwie ( (świadczy o tym poziom matur podstawowych i poziom na studiach,na które każdy może się dostać)bez żadnych wartości.Bierzmy przykład z " nowoczesnego zachodu" to daleko zajdziemy Pozdrawiam PS czekam na tylko na opinie,że generalizuje

Gość gość
Wygląd też musi się komuś podobać i nie ma bata że nie. Co z tego że ktoś ma łeb jak sklep skoro z wyglądu nam nie leży zupełnie?

Gość marawstala
Wybacz, ale nie znam Cie i nie wiem które tematy były Twoje : )

Gość gość
no ale to prawda z tym, że przystojnych facetów sie widuje z pasztetami, ale brzydkiego u boku niezłej szprychy prawie wcale. Wychodzi na to, że faceci bardziej lecą na osobowość a baby próżne głupie tylko to co sie błyszczy. Ale to żadna nowość, baby zawsze takie były.

Gość gość
Ja patrzyłem tylko na charakter ale chyba przestanę. Znajdę sobie ideał po wyglądzie i już.

Gość gość
Liczy sie całokształt a nie tylko charakter. Żeby z kims być ta osoba musi sie podobać i czasem jest to wygląd a czasem charakter a czasem jedno i drugie. Nie wiem czemu autor ubolewa nad grazynkami, które wybierają sebikow? Przeciez nie masz czego żałować bo taka kobieta pewnie ma tyle samo w głowie co i ten sebik. Uważasz sie za inteligentnego a lecisz na puste laski zamiast szukać równej sobie chocby charakterem. Nie jestes piękny to nie uderzaj do pięknych tylko do takich samych jak ty ale znając życie chciałbyś mieć taka super Grażynkę z wyglądu i pusta głową a te mniej urodziwe choc inteligentne i z zasadami omijasz łukiem.

Gość mikerd
gość dziś Odnoszę wrażenie,że kompletnie przeczytałeś post bez zrozumienia.Nie będę zaprzeczał,że jestem inteligentny.Wartościowa dziewczyna to doceni.Nie musi to być miss world :)

Gość gość
A ja myślę, że inteligentne kobiety lubią inteligentnych mężczyzn. Inna sprawa, że w związku nie wystarczą tylko długie rozmowy, seks też jest ważny- a żeby seks był udany m.in. partnerzy muszą czuć do siebie pociąg. A co do urody, to pewnie jest jakaś grupa ludzi, która podoba się wszystkim, ale generalnie ludzie mają różne gusta i dla jednego ktoś może być pociągający a dla drugiego nie.

Gość gość
Niekoniecznie musisz być inteligenty bo argumenty są typowo trollersko-incelowskie i były wielokrotnie poruszane w chamskich prowokacjach na kafe. Twoje wysokie mniemanie o sobie to efekt Dunninga-Krugera.

Gość gość
Niby zależy wam żeby chłopak był czuły,opiekuńczy a tak naprawde lecicie na bad boy'ów i mentalnych sebixów,a potem płaczecie że was skrzywdził. X Co cię tak mierzi, ze jakaś Grażynka poleciała na Sebika? Szukaj równych sobie, no chyba ze zazdrościsz tym Sebikom ich Grażynek? Masz jakies pretensje do świata, ze jestes doopa a nie mezczyzna i nie możesz znaleźć odpowiedniej dla siebie kobiety.

Gość gość
13:15 mylisz się, mi się podoba inteligentny brzydal ale ja jestem dla niego za głupia więc nie powiem mu tego.

Gość gość
Jak nie lubią? W życiu bym się nie umówiła kolejny raz, z kimś takim, kto przy pierwszym spotkaniu okazał się po prostu głupi. Nie było o czym rozmawiać, niczym się nie interesował, a to, że nie straszył wyglądem było jedynym plusem. Zero intelektualne. Po co mi jakieś coś, z którym mogę tylko pójść do łóżka albo na siłownię. Dziękuję, nie skorzystam :-)

Gość gość
Na miłość nie ma rady, pokochać można każdego. Inteligentne kobiety kochają inteligentnych, silnych maczo lub wrażliwych i delikatnych, lub dwa w jednym, obrotnych i ciapy, pracowitych, ale i przystojnych leniów, brzydali i pięknych, zgrabnych i pokracznych, gadatliwych i mruków, uroczych i posępnych, opiekuńczych i olewających, wiernych i zdradzających, odważnych i tchórzy. Kobiety generalnie szczęśliwe są z mężczyzną kochajacym, dbającym, cierpliwym, czułym, wiernym, ale są wyjątki, którym nie przeszkadza bicie, poniżanie, zdradzanie, ale to jest margines populacji.

Gość gość

Up