Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od 21 lipca jestem w związku i wiecie co?

Polecane posty

Gość gość

Może to już starość, ale przestaje mi to leżeć. Miło jest mieć kogoś, kto o każdej porze spędzi z Tobą czas, pogada, da porr***ać, jednak na dłuższą metę to męczy. Od wczesnego poniedziałku do dzisiejszego poranka byliśmy razem, po raz pierwszy tak długo ze sobą, bez możliwości ucieczki :P, i jeśli mam być szczery, zmęczyło mnie to już we wtorek. Lubię mieć trochę prywatności, osiągać nirwane przy porannej defekacji, a ciężko o to, gdy ktoś np. stuka obcasami i krząta się w pobliżu:P. Lubię czasami pogrążyć się w ciszy i własnych myślach, a tak się nie da będąc w związku, bo kobiety mężczyzn nigdy do końca nie zrozumieją lub "zrozumieją" na opak, co kończy się awanturą zazwyczaj. Puenta jest taka, że jeżeli chcesz się napić piwa, to nie kupuj browaru.:P

Gość ścierwo84
Amerykę żeś odkrył...

Gość gość
Nie musisz kupować, możesz poprosić bsrmankę tudzież barmana o tzw. zlewkę, czyli przelanie do kufla rozlanego browara, który spływa do kratki tuż pod kranikiem ;) W zamian za drobne uslugi, pozamiatanie placu albo wyrzucenie śmieci. :P

Gość gość
gość dziś Czy to metafora odnosząca się do kobiet z gatunków łatwych, które służą tylko do jednego? Przecież o tym samym napisałem. Tak jest łatwiej, jeśli ktoś musi, aczkolwiek mimo wszystko uwłacza to trochę godności mężczyzny. :classic_cool:

Gość gość
Rób mu codziennie loda. Powinno przejść.

Gość gość
Przecież to facet pisze.

Gość gość
gość dziś Nie, chodziło o piwo, to była rada jak napić się piwa bez płacenia :D Metoda na żula :D

Gość gość
A tyle było płaczu, że chciałbyś być w związku, i wytrzymałeś 2 dni? Co ona na to...

Gość gość
gość dziś Czy to metafora odnosząca się do kobiet z gatunków łatwych, x Tak to była metafora kobiet łatwych, czyli takich ja ty :D