Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne zachowanie ? Co myslicie ?

Polecane posty

Gość gość

Niby nie spedza mi to snu z powiek, ale jakoś żaden chłopak nigdy wczesniej tak nie robił. Np. siedzimy razem, jak ostatnio, chciałam mu w laptopie cos pokazać.I tak sie zbliżyl ze twarz mial prawie obok mojej i zamiast w laptopa patrzył na mnie. Ja cos tlumacze,mowie,opowiadam a on patrzy na mnie bez słowa. Nie słuchał mnie tylko wpatrywał sie z usmiechem.Pytam co jest a on ze nic i troszke odwrocil twarz ale nadal sie usmiechal.Albo siedzi u mnie godzinami , ja chce gdzies wyjsc a nie w domu a on mowi :a po co, daj spokoj, wole na Ciebie popatrzec w spokoju , wystarczy ze na chwile sie czyms zajme i odwroce a on juz sie bawi moimi wlosami, masuje nogi, kark,caluje , cokolwiek - zalezy w jakiej pozycji siedzimy, ciagle sie przytula, pyta czy go kocham,chodzi za mna nawet do jak ide do kuchni po cos,wszystko chce wiedziec, jak pisze z jakims kolega czy nawet jego krewnymi to zaraz chce wiedziec co i mnie meczy godzinami, jak nie chce pokazac to prawie placze. Ciagle chce sie widywac, a jak nie widujemy sie to pisze, ja mowie nie mam czasu a on sie wtraca i mowi a co masz do roboty, i tak masz czas, no tak ale to moj czas i nikt nie ma prawa mowic jak mam go spedzac,on sam sie nie domysla:o siedzi u mnie,opowiada cos tam,sugestii nie lapie, dopiero jak mowie dobitnie ide spac bo sie nie wyspie to kladzie sie ze mna a jak sa rodzice to idzie ale zaraz pisze,prawie nie spi ;/ Mam wrazenie ze mnie osacza , wiem,ze ze swoja byla tak nie robil, dawal jej duzo luzu;/czy on mi nie ufa?

Gość gość
Początek miłości, fascynacja partnerem, chęć spędzania z nim każdej chwili, potem przejdzie mu to.;)

Gość gość
u mnie facet robił tak samo, choć nie był moim chłopakiem i choć miał inną dziewczynę. Jak widać, faceci tak mają, robią to chyba specjalnie

Gość gość
Hmm moj byly tak nie robil tzn ze nie byl mna zafascynowany ? Moj obecny ze swoja byla tez tak nie robil , widywali sie raz na kilka tygodni, rozmawiali raz na 2-3 dni, naprawde a niby byl zakochany to jak to jest

Gość gość
to w takim razie nie było silnej fascynacji/zauroczenia itd. Bo tak jest właśnie na tym etapie. Potem emocje opadają trochę i jest bardziej normalnie. A jak nigdy tak nie było, to znaczy, że nigdy nie było uczucia fascynacji (może miłość od przyjaźni się zrodziła)

Gość gość
stwierdźmy stan faktyczny razem funkcjonalnie

Gość gość
, jak pisze z jakims kolega czy nawet jego krewnymi to zaraz chce wiedziec co i mnie meczy godzinami, jak nie chce pokazac to prawie placze. x :D:D:D

Gość gość
Może on po prostu bardzo potrzebuje bliskości, może ma problem z zaufaniem, może został przez kogoś mocno zraniony, albo doskwiera mu samotność, może boi się, że Cię straci